Publikationen (86) Publikationen, an denen Forscher/innen teilgenommen haben

2021

  1. Combined effect of salinity and led lights on the yield and quality of purslane (Portulaca oleracea l.) microgreens

    Horticulturae, Vol. 7, Núm. 7

  2. Efecto de la salinidad y de la inducción de resistencia utilizando metiljasmonato sobre el crecimiento y las propiedades fitoquímicas del hinojo marino

    Proceedings of the 9th Workshop on Agri-Food Research for young researchers. WIA 20

  3. Effect of exogenously applied methyl jasmonate on yield and quality of salt-stressed hydroponically grown sea fennel (Crithmum maritimum L.)

    Agronomy, Vol. 11, Núm. 6

  4. Estrategias docentes orientadas a competencias

    Diseño de títulos y elaboración de guías docentes en el marco de sellos internacionales de calidad (Universidad Politécnica de Cartagena), pp. 242-315

  5. Relación de la vida útil de frutos con el contenido de agua y nutrientes minerales

    Proceedings of the 9th Workshop on Agri-Food Research for young researchers. WIA 20

2019

  1. Efficient leaf solute partioning in Salicornia fruticosa allows growth under salinity

    Environmental and Experimental Botany, Vol. 157, pp. 177-186