
Julia Rosl
Weiss
Catedrática de Universidad
Publications (21) Julia Rosl Weiss publications
2025
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Enhancing nutritional quality in vegetables through breeding and cultivar choice in protected cultivation
Scientia Horticulturae, Vol. 339
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Novel Breeding Techniques and Strategies for Enhancing Greenhouse Vegetable Product Quality
Agronomy, Vol. 15, Núm. 1
2023
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Factores que afectan al crecimiento en cultivos de N.benthamiana en matraz
Libro de actas del 11º Workshop en Investigación Agroalimentaria para jóvenes investigadores. WIA.22
2022
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Melon/cowpea intercropping pattern influenced the N and C soil cycling and the abundance of soil rare bacterial taxa
Frontiers in Microbiology, Vol. 13
2021
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Enhancement of strawberry production and fruit quality by blue and red LED lights in research and commercial greenhouses
South African Journal of Botany, Vol. 140, pp. 269-275
2020
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Efectos genéticos y medioambientales en la estructura fenotípica de Antirrhinum
Proceedings of the 8th Workshop on agri-food research. WIA.19
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The Effect of Post-harvest Conditions in Narcissus sp. Cut Flowers Scent Profile
Frontiers in Plant Science, Vol. 11
2018
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Caracterización morfológica y agronómica de accesiones locales de caupí en el Sureste español
Proceedings of the 6th Workshop on Agri-food Research. WIA.17
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The quality of leguminous vegetables as influenced by preharvest factors
Scientia Horticulturae, Vol. 232, pp. 191-205
2017
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Caracterización morfológica y agronómica de accesiones de caupi del sureste europeo
XLVII Seminario de técnicos y especialistas en horticultura: Murcia, 24 al 27 de abril de 2017
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Genotipado, análisis fenótípico y transcriptómico de accesiones seleccionadas de Vicia faba, Pisum sativum y Vigna unguiculata
Proceedings of the 5th Workshop on Agri-Food Research. WIA. 16
2016
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Estudio del contenido en proteína en diferentes accesiones de caupí bajo distintas condiciones de cultivo
Anuario de Jóvenes Investigadores, Vol. 9, pp. 113-115
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Using 23S rDNA to identify contaminations of Escherichia coli in Agrobacterium tumefaciens cultures
Proceedings of the 4th. Workshop on Agri-Food Research. WIA.15
2014
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Genotipado, análisis fenótípico y transcriptómico de accesiones seleccionadas de Vicia faba, Pisum sativum y Vigna unguiculata
Actas del III Workshop en Investigación Agroalimentaria. WIA. 3.1
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Optimization of fragrance extraction: Daytime and flower age affect scent emission in simple and double narcissi
Industrial Crops and Products, Vol. 52, pp. 671-678
2012
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Genotyping Antirrhinum commercial varieties using miniature inverted-repeat transposable elements (MITEs)
Scientia Horticulturae, Vol. 144, pp. 161-167
2008
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Application of whole genome amplification and quantitative PCR for detection and quantification of spoilage yeasts in orange juice
International Journal of Food Microbiology, Vol. 126, Núm. 1-2, pp. 195-201
2007
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Análisis genómico de los daños por frío en tomate MicroTom
V Congreso Iberoamericano de Tecnología postcosecha y Agroexportaciones. Tecnología, calidad y seguridad hortofrutícola: Universidad Politécnica de Cartagena. 29 de mayo a 1 de junio, 2007
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Effect of storage and processing on plasmid, yeast and plant genomic DNA stability in juice from genetically modified oranges
Journal of Biotechnology, Vol. 128, Núm. 1, pp. 194-203
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Evaluation of a rapid DNA extraction method to detect yeast cells by PCR in orange juice
Food Control, Vol. 18, Núm. 1, pp. 33-39