Publications (9) Antonio López Gómez publications

filter_list Industrial and Manufacturing Engineering

2022

  1. Influence of fruits and vegetables active packaging on refrigeration systems efficiency

    Libro de actas XI Congreso Ibérico y IX Congreso Iberoamericano de Ciencias y Técnicas del Frío Cytef2022: Avances en Ciencias y Técnicas del Frío - 11. Cartagena, España, 17-19 abril, 2022 (Universidad Politécnica de Cartagena), pp. 161-167

  2. Refrigerated clean room processing and packaging increases shelf life of refrigerated map packaged breaded products

    Libro de actas XI Congreso Ibérico y IX Congreso Iberoamericano de Ciencias y Técnicas del Frío Cytef2022: Avances en Ciencias y Técnicas del Frío - 11. Cartagena, España, 17-19 abril, 2022 (Universidad Politécnica de Cartagena), pp. 322-327

2020

  1. Map packaging with essential oils vapours increases the quality and shelf life of refrigerated breaded meat products

    X Congreso Ibérico y VIII Congreso Iberoamericano de Ciencias y Técnicas del Frío. CYTEF 2020

2013

  1. Active Packaging of Cardboard to Extend the Shelf Life of Tomatoes

    Food and Bioprocess Technology, Vol. 6, Núm. 3, pp. 754-761

  2. Optimisation of preservatives for dealcoholised red wine using a survival model for spoilage yeasts

    International Journal of Food Science and Technology, Vol. 48, Núm. 4, pp. 707-714