
Antonio Asensio
Calderón García
Profesor Titular de Universidad
Publications (17) Antonio Asensio Calderón García publications
2022
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Effects of ascorbic acid addition on the oxidative stress response of Oryza sativa L. plants to As(V) exposure
Plant physiology and biochemistry : PPB, Vol. 186, pp. 232-241
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Salicylic-Acid-Regulated Antioxidant Capacity Contributes to Growth Improvement of Okra (Abelmoschus esculentus cv. Red Balady)
Agronomy, Vol. 12, Núm. 1
2019
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Inducción de brotes y regeneración de plantas de Limonium sinuatum a partir de hojas jóvenes
Proceedings of the 7th Workshop on Agri-Food Research. WIA. 18
2018
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Efecto de la iluminación durante la fase de multiplicación in vitro de Limonium sinuatum
Proceedings of the 6th Workshop on Agri-food Research. WIA.17
2017
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Efecto de la temperatura sobre la fase de multiplicación in vitro de Limonium sinuatum
Proceedings of the 5th Workshop on Agri-Food Research. WIA. 16
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Efectos del Pb+2 en tres poblaciones de Zygophyllum fabago: estudio de genotoxicidad
Proceedings of the 5th Workshop on Agri-Food Research. WIA. 16
2013
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Antioxidant capacity as a marker for assessing the in vitro performance of the endangered cistus heterophyllus
The Scientific World Journal, Vol. 2013
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Changes in phenolic metabolism in salicylic acid-treated shoots of Cistus heterophyllus
Plant Cell, Tissue and Organ Culture, Vol. 113, Núm. 3, pp. 417-427
2007
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Análisis genómico de los daños por frío en tomate MicroTom
V Congreso Iberoamericano de Tecnología postcosecha y Agroexportaciones. Tecnología, calidad y seguridad hortofrutícola: Universidad Politécnica de Cartagena. 29 de mayo a 1 de junio, 2007
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Evolución de metabolitos antioxidantes en frutos de tomate Micro-Tom almacenados a baja temperatura
V Congreso Iberoamericano de Tecnología postcosecha y Agroexportaciones. Tecnología, calidad y seguridad hortofrutícola: Universidad Politécnica de Cartagena. 29 de mayo a 1 de junio, 2007
2002
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Changes in peroxidase activity and isoperoxidase pattern during strawberry (Fragaria x ananassa) callus development
Journal of Plant Physiology, Vol. 159, Núm. 4, pp. 429-435
2001
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Changes in phenol content during strawberry (Fragaria x ananassa, cv. Chandler) callus culture
Physiologia Plantarum, Vol. 113, Núm. 3, pp. 315-322
1995
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ACTUAL BROWNING AND PEROXIDASE LEVEL ARE NOT CORRELATED IN RED AND WHITE BERRIES FROM GRAPEVINE (VITIS-VINIFERA) CULTIVARS
FRUIT VARIETIES JOURNAL, Vol. 49, Núm. 2, pp. 82-84
1993
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Dihydrocapsaicin Oxidation by Capsicum annuum (var. annuum) Peroxidase
Journal of Food Science, Vol. 58, Núm. 3, pp. 611-613
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Resveratrol production as a part of the hypersensitive‐like response of grapevine cells to an elicitor from Trichoderma viride
New Phytologist, Vol. 124, Núm. 3, pp. 455-463
1992
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The decarboxylative pathway of lndole-3-acetic acid catabolism is not functional in grapevine protoplasts
Journal of Experimental Botany, Vol. 43, Núm. 5, pp. 715-721
1991
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Reduction of 2,3,5-triphenyltetrazolium chloride by the KCN-insensitive, salicylhydroxamic acid-sensitive alternative respiratory pathway of mitochondria from cultured grapevine cells
Plant Cell Reports, Vol. 10, Núm. 11, pp. 579-582