
Juan Pablo
Fernández Trujillo
Catedrático de Universidad
Publications (13) Juan Pablo Fernández Trujillo publications
2018
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Modificaciones en el metabolismo fenilpropanoide inducido por el nematodo falso agallador Nacobbus aberrans en chile CM334
Proceedings of the 6th Workshop on Agri-food Research. WIA.17
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Physiological and biochemical characterization of sweet granadilla (Passiflora ligularis JUSS) at different locations
Acta Horticulturae
2017
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El nemátodo falso agallador Nacobbus aberrans modifica los niveles de compuestos fenilpropanoides durante la infección de chile
Proceedings of the 5th Workshop on Agri-Food Research. WIA. 16
2016
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Changes in the phenylpropanoid metabolism induced by Nacobbus aberrans in chilli pepper CM334 resitant to Phytophthora capsici
Proceedings of the 4th. Workshop on Agri-Food Research. WIA.15
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Diversity of roots and tubers cultivated in traditional chagras from the Colombian Amazon
Acta Horticulturae, Vol. 1118, pp. 95-102
2014
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Crecimiento y desarrollo en frutos de asai (Euterpe precatoria) de la Amazonía Colombiana
Avances en la Postcosecha de Frutas y Hortalizas. XI Simposio Nacional y VIII Ibérico sobre Maduración y Postcosecha. Valencia del 21 al 23 de octubre de 2014: libro trabajos completos (Fundación Universidad-Empresa ADEIT), pp. 209-214
2012
2010
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Physiological behavior and quality during growth of copoazú fruit
Acta Horticulturae
2008
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Candidate genes and QTLs for fruit ripening and softening in melon
Theoretical and Applied Genetics, Vol. 116, Núm. 4, pp. 589-602
2007
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Análisis genómico de los daños por frío en tomate MicroTom
V Congreso Iberoamericano de Tecnología postcosecha y Agroexportaciones. Tecnología, calidad y seguridad hortofrutícola: Universidad Politécnica de Cartagena. 29 de mayo a 1 de junio, 2007
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Necrotrophic fungi associated with epidermal microcracking caused by chilling injury in pickling cucumber fruit
Pesquisa Agropecuaria Brasileira, Vol. 42, Núm. 4, pp. 593-598
2006
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Ultrastructure of the onset of chilling injury in cucumber fruit
Journal of Applied Botany and Food Quality, Vol. 80, Núm. 2, pp. 100-110
1998
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Physiological responses of tomato fruit to cyclic intermittent temperature regimes
Postharvest Biology and Technology, Vol. 14, Núm. 3, pp. 283-296