Publications (23) Mariano Otón Alcaraz publications

filter_list Food Science

2017

  1. Continuous microwave pasteurization of a vegetable smoothie improves its physical quality and hinders detrimental enzyme activity

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 23, Núm. 1, pp. 36-45

  2. Efecto de agentes antipardeantes en semillas de haba mínimamente procesadas en fresco para preservar su calidad

    Proceedings of the 5th Workshop on Agri-Food Research. WIA. 16

  3. UV-C light preserves quality of minimally processed watermelon cylinders

    Acta Horticulturae, Vol. 1151, pp. 279-286

2016

  1. Continuous microwave heating effects on quality of carrot and tomato smoothie

    Proceedings of the 4th. Workshop on Agri-Food Research. WIA.15

  2. Optimization of chlorine sanitation to preserve quality of minimally processed Vicia fabe seeds

    Proceedings of the 4th. Workshop on Agri-Food Research. WIA.15

  3. Semi-industrial microwave treatments positively affect the quality of orange-colored smoothies

    Journal of Food Science and Technology, Vol. 53, Núm. 10, pp. 3695-3703

  4. Vitamina C y perfil fenólico de brócoli convencional e híbrido mínimamente procesado, tratado con agua electrolizada y recubrimientos comestibles

    Revista Iberoamericana de Tecnología Postcosecha, Vol. 17, Núm. 1, pp. 106-111

2014

  1. Bimi®, un nuevo híbrido de brócoli con elevado valor nutritivo

    VII Congreso Ibérico de Agroingeniería y Ciencias Hortícolas: innovar y producir para el futuro. Libro de actas

  2. Calidad postcosecha de jínjoles cultivados bajo riego deficitario

    VII Congreso Ibérico de Agroingeniería y Ciencias Hortícolas: innovar y producir para el futuro. Libro de actas

  3. Combined effect of UV-C, ozone and electrolyzed water for keeping overall quality of date palm

    LWT - Food Science and Technology, Vol. 59, Núm. 2P1, pp. 649-655

  4. Continuous and Conventional Microwave Heating Effects on the Antioxidant Capacity of Tomato Juice

    Actas del III Workshop en Investigación Agroalimentaria. WIA. 3.1

  5. Conventional and emergent sanitizers decreased Ectomyelois ceratoniae infestation and maintained quality of date palm after shelf-life

    Postharvest Biology and Technology, Vol. 87, pp. 33-41

  6. El riego deficitario controlado mantiene la calidad de la nectarina extratemprana mínimamente procesada

    VII Congreso Ibérico de Agroingeniería y Ciencias Hortícolas: innovar y producir para el futuro. Libro de actas