Institut
Instituto de Biotecnología Vegetal
Publications (37) Publications auxquelles un chercheur a participé
2003
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A regression model describing the effect of pH, NaCl and temperature on D values of Bacillus stearothermophilus spores
European Food Research and Technology, Vol. 216, Núm. 6, pp. 535-538
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Adecuación de Chrysanthemum coronarium l. para su cultivo en maceta: estudio de la aplicación de paclobutrazol y etefón
Agrícola vergel: Fruticultura, horticultura, floricultura, Año 22, Núm. 264, pp. 622-627
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Aquaporin functionality in relation to H+-ATPase activity in root cells of Capsicum annuum grown under salinity
Physiologia Plantarum, Vol. 117, Núm. 3, pp. 413-420
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Comparative root system structure of post-fire Pinus halepensis Mill. and Cistus monspeliensis L saplings
Plant Ecology, Vol. 168, Núm. 2, pp. 309-320
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Condiciones óptimas para la germinación de plantas
Horticultura internacional, Núm. 41, pp. 25-26
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Control del proceso de deshidratación de forrajes en un secadero rotatorio
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 342, pp. 63-66
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Control of Enterobacter aerogenes by high-intensity, pulsed electric fields in horchata, a Spanish low-acid vegetable beverage
Food Microbiology, Vol. 20, Núm. 1, pp. 105-110
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Different blocking effects of HgCl2 and NaCl on aquaporins of pepper plants
Journal of Plant Physiology, Vol. 160, Núm. 12, pp. 1487-1492
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Distribución y acumulación de las diferentes formas de nitrógeno en plantas de apio cultivadas sin suelo
Agrícola vergel: Fruticultura, horticultura, floricultura, Año 22, Núm. 261, pp. 471-478
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El riego previo a la aplicación de Telone C-35 como desinfectante del suelo
Agrícola vergel: Fruticultura, horticultura, floricultura, Año 22, Núm. 256, pp. 224-235
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Estado actual del cultivo de la alcachofa en la región de Murcia
Agrícola vergel: Fruticultura, horticultura, floricultura, Año 22, Núm. 258, pp. 375-384
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Implicaciones de los abejorros (Bombus spp.) en la dispersión del virus del mosaico del pepino dulce (Pepino Mosaci Virus) en cultivos de tomate
Boletín de sanidad vegetal. Plagas, Vol. 29, Núm. 3, pp. 393-403
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Implicaciones de los hongos en el colapso del tomate
Agrícola vergel: Fruticultura, horticultura, floricultura, Año 22, Núm. 260, pp. 400-409
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Influence of pH and temperature on growth of Bacillus cereus in vegetable substrates
International Journal of Food Microbiology, Vol. 82, Núm. 1, pp. 71-79
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Influence of saline stress on root hydraulic conductance and PIP expression in Arabidopsis
Journal of Plant Physiology, Vol. 160, Núm. 6, pp. 689-697
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Influence of water deficit and low air humidity in the nursery on survival of Rhamnus alaternus seedlings following planting
Journal of Horticultural Science and Biotechnology, Vol. 78, Núm. 4, pp. 518-522
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Interacciones entre Fusarium oxyspòrum y Meloidogyne incognita causantes de marchitez vascular en papayas de altura
Fitopatología, Vol. 38, Núm. 4, pp. 170-175
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Isolation of resistance gene analogs in pepper using modified AFLPs
Biologia Plantarum, Vol. 47, Núm. 1, pp. 27-32
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Keeping quality and safety of minimally fresh processed melon
European Food Research and Technology, Vol. 216, Núm. 6, pp. 494-499
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Mathematic model of an integrated blancher/cooler
Journal of Food Engineering, Vol. 59, Núm. 2-3, pp. 297-307