Publications (144) Publications in which a researcher has participated View referenced research data.

in the year 2022 Remove filter
filter_list from 2022 to 2022

2022

  1. 3.07 - Diet, Microbiota and the Gut-Brain Axis

    Comprehensive Gut Microbiota (Elsevier), pp. 69-83

  2. A New Food Ingredient Rich in Bioaccessible (poly)Phenols (and Glucosinolates) Obtained from Stabilized Broccoli Stalks

    Foods, Vol. 11, Núm. 12

  3. A comprehensive assessment of diversified cropping systems on agro-environmental sustainability in three Mediterranean long-term field experiments

    European Journal of Agronomy, Vol. 140

  4. A first-year melon/cowpea intercropping system improves soil nutrients and changes the soil microbial community

    Agriculture, Ecosystems and Environment, Vol. 328

  5. A novel ground truth multispectral image dataset with weight, anthocyanins, and Brix index measures of grape berries tested for its utility in machine learning pipelines

    GigaScience, Vol. 11

  6. Addition of encapsulated evoo in the breadcrumbs improves food safety and shelf life of refrigerated map packaged chicken nuggets

    Libro de actas XI Congreso Ibérico y IX Congreso Iberoamericano de Ciencias y Técnicas del Frío Cytef2022: Avances en Ciencias y Técnicas del Frío - 11. Cartagena, España, 17-19 abril, 2022 (Universidad Politécnica de Cartagena), pp. 328-334

  7. Agricultural Diversification

    Agriculture (Switzerland)

  8. An abiotic UV-B stress on Brassicaceae seeds increased their phytochemical content on 7-days sprouts

    Journal of Horticulture and Postharvest Research, Vol. 5, Núm. 4, pp. 297-308

  9. Aplicación de microrganismos para reducir el aporte de insumos y mejorar la calidad de una rotación de cultivos de patata y brócoli

    Jornadas de los Grupos de Trabajo de Fertilización, Sustratos, Fresón y otros frutos rojos “Hacia el uso eficiente de los recursos agrícolas”: Acta de Horticultura nº 88 : Comunicaciones Técnicas Sociedad Española de Ciencias Hortícolas : 18- 20 de mayo de 2022, Lugo.

  10. Aplicación de una nanoemulsión de limoneno para la descontaminación de tomates cherry contaminados artificialmente con "listeriamonocytogenes"

    Microbiología de los alimentos bajo el concepto de One Health: libro de comunicaciones

  11. Application of artificial intelligence to refrigeration systems

    Libro de actas XI Congreso Ibérico y IX Congreso Iberoamericano de Ciencias y Técnicas del Frío Cytef2022: Avances en Ciencias y Técnicas del Frío - 11. Cartagena, España, 17-19 abril, 2022 (Universidad Politécnica de Cartagena), pp. 483-489

  12. Application of refrigeration for debittering table olives

    Libro de actas XI Congreso Ibérico y IX Congreso Iberoamericano de Ciencias y Técnicas del Frío Cytef2022: Avances en Ciencias y Técnicas del Frío - 11. Cartagena, España, 17-19 abril, 2022 (Universidad Politécnica de Cartagena), pp. 350-356

  13. Aprovechamiento de subproductos ricos en flavonoides de pieles de naranjas para mejorar la calidad de germinados de tatsoi

    Avances en maduración y poscosecha de frutas y hortalizas (Servicio de Publicaciones), pp. 326-329

  14. Are the soils and vegetation of a forest close to tailings ponds affected by metals and arsenic?

    Environmental Geochemistry and Health, Vol. 44, Núm. 1, pp. 15-28

  15. Artificial selection for emamectin benzoate resistance in the biological control agent Orius laevigatus

    Biological Control, Vol. 174

  16. Assessing nutritional status in institutionalized mental patients

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 39, Núm. 2, pp. 365-375

  17. Avispilla del almendro

    AE. Revista Agroecológica de Divulgación, Núm. 49, pp. 54-54

  18. Bacterial and fungal community dynamics during different stages of agro-industrial waste composting and its relationship with compost suppressiveness

    Science of the Total Environment, Vol. 805

  19. Biological properties and chemical profiling of essential oils of Thymus (vulgaris, algeriensis and broussonettii) grown in Morocco

    Chemical Data Collections

  20. Bioprotective Cultures and Bacteriocins for Food

    Good Microbes in Medicine, Food Production, Biotechnology, Bioremediation, and Agriculture (wiley), pp. 91-112