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2024

  1. A novel antidiabetic lactofermented beverage from agro-industrial waste (broccoli leaves): Process optimisation, phytochemical characterisation, and shelf-life through thermal treatment and high hydrostatic pressure

    Food Bioscience, Vol. 59

  2. A secondary model for the effect of pH on the variability in growth fitness of Listeria innocua strains

    Food Research International, Vol. 186

  3. Aberrant splicing of a nicotinic acetylcholine receptor alpha 6 subunit is associated with spinosad tolerance in the thrips predator Orius laevigatus

    Pesticide Biochemistry and Physiology, Vol. 200

  4. Addressing the circularity and sustainability of different single-use and reusable crates used for fresh fruit and vegetables packaging

    Food Packaging and Shelf Life, Vol. 46

  5. An in-depth analysis of sustainable practices in vegetable seedlings nurseries: A review

    Scientia Horticulturae, Vol. 334

  6. An innovative beverage made from revalorized broccoli and carrots by-products

    Acta Horticulturae, pp. 187-194

  7. Analysis of global research on vegetable seedlings and transplants and their impacts on product quality

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 104, Núm. 9, pp. 4950-4965

  8. Análisis de los parámetros de inactivación de Lactobacillusspp. mediante aplicación de tratamiento por altas presiones hidrostáticas

    Libro de actas del 13º Workshop en Investigación Agroalimentaria para jóvenes investigadores: WIA.24

  9. Análisis económico, medioambiental y social de un sistema de cultivo en cascada

    Jornadas de los grupos de trabajo de horticultura, alimentación y salud, fertilización y sustratos, fresón y otros frutos rojos, celebradas del 20 al 22 de marzo de 2024 en Cartagena

  10. Análisis genético del efecto de crecimiento de Arabidopsis thaliana en biorreactores

    Jornadas de los grupos de trabajo de horticultura, alimentación y salud, fertilización y sustratos, fresón y otros frutos rojos, celebradas del 20 al 22 de marzo de 2024 en Cartagena

  11. Aplicación del fitomanejo para la restauración ambiental de depósitos de residuos de minería metálica abandonados: un caso de estudio en la sierra minera de Cartagena-La Unión

    X Simposio Nacional sobre Control de la Degradación y Recuperación de Suelos

  12. Application of LED lighting in cereal production: Use and benefits

    Light-Emitting Diodes (LEDs): Applications, Performance and Challenges (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 231-244

  13. Applications of Plant Bioactive Compounds as Replacers of Synthetic Additives in the Food Industry

    Foods, Vol. 13, Núm. 1

  14. Assessing an Abandoned Pyrite Cinder Deposit in Southeast Spain with Electrical Resistivity Tomography: A Case Study

    Minerals, Vol. 14, Núm. 7

  15. Assessing pesticide residues occurrence and risks in water systems: A Pan-European and Argentina perspective

    Water Research, Vol. 254

  16. Barqueta activa de cartón microcorrugado para envasado de pepinos snack

    Jornadas de los grupos de trabajo de horticultura, alimentación y salud, fertilización y sustratos, fresón y otros frutos rojos, celebradas del 20 al 22 de marzo de 2024 en Cartagena

  17. Bebida funcional obtenida a partir de subproductos hortícolas

    Jornadas de los grupos de trabajo de horticultura, alimentación y salud, fertilización y sustratos, fresón y otros frutos rojos, celebradas del 20 al 22 de marzo de 2024 en Cartagena

  18. Bioaccessibility and unravelling of polyphenols, sulforaphane, and indoles biotransformation after in vitro gastrointestinal digestion of a novel lactofermented broccoli beverage

    Food and Function, Vol. 15, Núm. 24, pp. 11949-11960

  19. Bioactive Compounds from Fruit and Vegetable Waste: Extraction and Possible Utilization

    Foods

  20. Bioactive content enhancement in tomato by-products through UV-B abiotic stresses.

    5th International conference on fresh-cut produce: maintaining quality and safety.