Instituto
Instituto de Biotecnología Vegetal
Publications (158) Publications in which a researcher has participated View referenced research data.
2024
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A novel antidiabetic lactofermented beverage from agro-industrial waste (broccoli leaves): Process optimisation, phytochemical characterisation, and shelf-life through thermal treatment and high hydrostatic pressure
Food Bioscience, Vol. 59
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A secondary model for the effect of pH on the variability in growth fitness of Listeria innocua strains
Food Research International, Vol. 186
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Aberrant splicing of a nicotinic acetylcholine receptor alpha 6 subunit is associated with spinosad tolerance in the thrips predator Orius laevigatus
Pesticide Biochemistry and Physiology, Vol. 200
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Addressing the circularity and sustainability of different single-use and reusable crates used for fresh fruit and vegetables packaging
Food Packaging and Shelf Life, Vol. 46
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An in-depth analysis of sustainable practices in vegetable seedlings nurseries: A review
Scientia Horticulturae, Vol. 334
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An innovative beverage made from revalorized broccoli and carrots by-products
Acta Horticulturae, pp. 187-194
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Analysis of global research on vegetable seedlings and transplants and their impacts on product quality
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 104, Núm. 9, pp. 4950-4965
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Análisis de los parámetros de inactivación de Lactobacillusspp. mediante aplicación de tratamiento por altas presiones hidrostáticas
Libro de actas del 13º Workshop en Investigación Agroalimentaria para jóvenes investigadores: WIA.24
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Análisis económico, medioambiental y social de un sistema de cultivo en cascada
Jornadas de los grupos de trabajo de horticultura, alimentación y salud, fertilización y sustratos, fresón y otros frutos rojos, celebradas del 20 al 22 de marzo de 2024 en Cartagena
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Análisis genético del efecto de crecimiento de Arabidopsis thaliana en biorreactores
Jornadas de los grupos de trabajo de horticultura, alimentación y salud, fertilización y sustratos, fresón y otros frutos rojos, celebradas del 20 al 22 de marzo de 2024 en Cartagena
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Aplicación del fitomanejo para la restauración ambiental de depósitos de residuos de minería metálica abandonados: un caso de estudio en la sierra minera de Cartagena-La Unión
X Simposio Nacional sobre Control de la Degradación y Recuperación de Suelos
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Application of LED lighting in cereal production: Use and benefits
Light-Emitting Diodes (LEDs): Applications, Performance and Challenges (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 231-244
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Applications of Plant Bioactive Compounds as Replacers of Synthetic Additives in the Food Industry
Foods, Vol. 13, Núm. 1
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Assessing an Abandoned Pyrite Cinder Deposit in Southeast Spain with Electrical Resistivity Tomography: A Case Study
Minerals, Vol. 14, Núm. 7
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Assessing pesticide residues occurrence and risks in water systems: A Pan-European and Argentina perspective
Water Research, Vol. 254
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Barqueta activa de cartón microcorrugado para envasado de pepinos snack
Jornadas de los grupos de trabajo de horticultura, alimentación y salud, fertilización y sustratos, fresón y otros frutos rojos, celebradas del 20 al 22 de marzo de 2024 en Cartagena
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Bebida funcional obtenida a partir de subproductos hortícolas
Jornadas de los grupos de trabajo de horticultura, alimentación y salud, fertilización y sustratos, fresón y otros frutos rojos, celebradas del 20 al 22 de marzo de 2024 en Cartagena
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Bioaccessibility and unravelling of polyphenols, sulforaphane, and indoles biotransformation after in vitro gastrointestinal digestion of a novel lactofermented broccoli beverage
Food and Function, Vol. 15, Núm. 24, pp. 11949-11960
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Bioactive Compounds from Fruit and Vegetable Waste: Extraction and Possible Utilization
Foods
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Bioactive content enhancement in tomato by-products through UV-B abiotic stresses.
5th International conference on fresh-cut produce: maintaining quality and safety.