Publicaciones en colaboración con investigadores/as de Universidad de Murcia (38)

2018

  1. Docendo Discimus-Aplicación de la metodología, aprender enseñando en el área de Biotecnología Vegetal

    Tendencias en innovación, calidad y evaluación en el contexto universitario (Servicio de Publicaciones de la Universidad de Murcia), pp. 248-260

2006

  1. The apoplastic antioxidant enzymatic system in the wood-forming tissues of trees

    Trees - Structure and Function, Vol. 20, Núm. 2, pp. 145-156

2001

  1. Changes in phenol content during strawberry (Fragaria x ananassa, cv. Chandler) callus culture

    Physiologia Plantarum, Vol. 113, Núm. 3, pp. 315-322

  2. Purification and stability of a basic peroxidase from strawberry callus culture

    Plant Physiology and Biochemistry, Vol. 39, Núm. 6, pp. 479-486

1996

  1. Antagonistic effects of fosetyl-Al and ethylene on peroxidase from grapevine cells

    Zeitschrift fur Pflanzenkrankheiten und Pflanzenschutz, Vol. 103, Núm. 2, pp. 200-205

  2. Antagonistic effects of fosetyl-Al and ethylene on peroxidase from grapevine cells

    ZEITSCHRIFT FUR PFLANZENKRANKHEITEN UND PFLANZENSCHUTZ-JOURNAL OF PLANT DISEASES AND PROTECTION, Vol. 103, Núm. 2, pp. 200-205

  3. Effects of ethrel on peroxidase of iceberg lettuce leaf tissue

    Postharvest Biology and Technology, Vol. 7, Núm. 4, pp. 301-307

  4. Inactivation of the peroxidase isoenzyme groups, APrx and LpI BPrx, markers of the in vitro culture of grapevine, by fosetyl-Al (aluminum tris[ethyl phosphonate])

    Journal of Plant Physiology, Vol. 149, Núm. 1-2, pp. 149-152

  5. The induction and fine structure of grapevine cells (vitis vinifera) cultured in vitro

    Biocell, Vol. 20, Núm. 2, pp. 143-146

1995

  1. Effect of fosetyl-A1 on peroxidase from grapevine (Vitis vinifera) cells

    European Journal of Histochemistry, Vol. 39, Núm. 1, pp. 69-74