Updated quantitative risk assessment (QRA) of the BSE risk posed by processed animal protein (PAP)

  1. Ricci, A.
  2. Allende, A.
  3. Bolton, D.
  4. Chemaly, M.
  5. Davies, R.
  6. Fernández Escámez, P.S.
  7. Gironés, R.
  8. Herman, L.
  9. Koutsoumanis, K.
  10. Lindqvist, R.
  11. Nørrung, B.
  12. Robertson, L.
  13. Ru, G.
  14. Sanaa, M.
  15. Skandamis, P.
  16. Snary, E.
  17. Speybroeck, N.
  18. Kuile, B.T.
  19. Threlfall, J.
  20. Wahlström, H.
  21. Adkin, A.
  22. Greiner, M.
  23. Marchis, D.
  24. Prado, M.
  25. Da Silva Felicio, T.
  26. Ortiz-Pelaez, A.
  27. Simmons, M.
  28. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
EFSA Journal

ISSN: 1831-4732

Año de publicación: 2018

Volumen: 16

Número: 7

Tipo: Artículo

DOI: 10.2903/J.EFSA.2018.5314 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor