Public health risks associated with hepatitis E virus (HEV) as a food-borne pathogen

  1. Ricci, A.
  2. Allende, A.
  3. Bolton, D.
  4. Chemaly, M.
  5. Davies, R.
  6. Fernandez Escamez, P.S.
  7. Herman, L.
  8. Koutsoumanis, K.
  9. Lindqvist, R.
  10. Nørrung, B.
  11. Robertson, L.
  12. Ru, G.
  13. Sanaa, M.
  14. Simmons, M.
  15. Skandamis, P.
  16. Snary, E.
  17. Speybroeck, N.
  18. Ter Kuile, B.
  19. Threlfall, J.
  20. Wahlström, H.
  21. Di Bartolo, I.
  22. Johne, R.
  23. Pavio, N.
  24. Rutjes, S.
  25. van der Poel, W.
  26. Vasickova, P.
  27. Hempen, M.
  28. Messens, W.
  29. Rizzi, V.
  30. Latronico, F.
  31. Girones, R.
  32. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
EFSA Journal

ISSN: 1831-4732

Año de publicación: 2017

Volumen: 15

Número: 7

Tipo: Artículo

DOI: 10.2903/J.EFSA.2017.4886 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor