Capítulos de Libro (14) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2024

  1. Application of LED lighting in cereal production: Use and benefits

    Light-Emitting Diodes (LEDs): Applications, Performance and Challenges (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 231-244

  2. Biopreservation of Beverages

    Novel approaches in Biopreservation for Food and Clinical Purposes (CRC Press), pp. 205-225

  3. Biopreservation of Cells and Tissues

    Novel approaches in Biopreservation for Food and Clinical Purposes (CRC Press), pp. 242-254

  4. Biopreservation of Gametes and Embryos against Microbiological Risk

    Novel approaches in Biopreservation for Food and Clinical Purposes (CRC Press), pp. 255-264

  5. Ciclo cerrado:: Aprovechar el drenaje del compost agroindustrial para cultivar hinojo marino

    51 Seminario de Técnicos y Especialistas en Horticultura: Horticultura Sostenible 4.0 (Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación.), pp. 111-125

  6. El papel de los recursos hídricos no convencionales en el regadío

    Agua, agricultura y alimentación (Universidad de Alicante / Universitat d'Alacant), pp. 446-463

  7. Introduction to Biopreservation

    Novel approaches in Biopreservation for Food and Clinical Purposes (CRC Press), pp. 1-22

  8. La sostenibilidad y resiliencia del regadío: Experiencia de la Comunidad de Regantes del Campo de Cartagena

    Agua, agricultura y alimentación (Universidad de Alicante / Universitat d'Alacant), pp. 53-72

  9. Latest developments in LED lighting for the greenhouse vegetable crop production

    Light-Emitting Diodes (LEDs): Applications, Performance and Challenges (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 119-153

  10. Optimización de la extracción enzimática de compuestos bioactivos a partir de subproductos de limón

    Desafíos de maduración y postcosecha de frutos y hortalizas: Actas del XIV Congreso Nacional y XII Ibérico de maduración y postcosecha (Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN-CSIC)), pp. 100-104

  11. Postharvest LED lighting as strategy to enhance the biosynthesis of glucosinolates and isothiocyanates in horticultural products

    Light-Emitting Diodes (LEDs): Applications, Performance and Challenges (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 191-213

  12. Predictive microbiology through the last century. From paper to Excel and towards AI

    Advances in Food and Nutrition Research (Academic Press Inc.)

  13. Processing effects on food sensory attributes

    Sensory Science Applications for Food Production (IGI Global), pp. 249-283

  14. Tendencias para incrementar la sostenibilidad del regadío en la agricultura mediterránea

    Agua, agricultura y alimentación (Universidad de Alicante / Universitat d'Alacant), pp. 378-386