Publicaciones (168) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2015

  1. 1-MCP as active packaging to keep quality of fresh-cut watermelon

    V ISHS International Symposium on Cucurbits

  2. A PAS domain-containing regulator controls flagella-flagella interactions in Campylobacter jejuni

    Frontiers in Microbiology, Vol. 6, Núm. JUL

  3. Acciones para la conservación en el litoral de Murcia de la manzanilla de Escombreras (Anthemis chrysantha), una especie en peligro de extinción

    VII Congreso de Biología de la Conservación de Plantas

  4. Alternativas desinfectantes mediante clorito sódico acidificado y agua ozonizada en brócoli mínimamente procesado en fresco

    Proceedings 4th Workshop on Agri-Food Research

  5. Antimicrobial activity of nisin, thymol, carvacrol and cymene against growth of Candida lusitaniae

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 21, Núm. 1, pp. 72-79

  6. Antimony retention and release from drained and waterlogged shooting range soil under field conditions

    Chemosphere, Vol. 134, pp. 536-543

  7. Antioxidant profile of a pioneer plant species colonising mine tailings in southeast Spain

    XIV Congreso Hispano-Luso de Fisiología Vegetal y XXI Reunión de la Sociedad Española de Fisiología

  8. Arsenic in your food: potential health hazards from arsenic found in rice

    NUTRITION AND DIETARY SUPPLEMENTS, Vol. 7, pp. 1-10

  9. Assessment of metals behaviour from an industrial area as basis for soil remediation

    ICOBTE 2015

  10. Bioensayos de toxicidad de aceites esenciales en Bemisia tabaci (Gennadius)

    IX Congreso de Entomología Aplicada

  11. Biología y estrategias de conservación de Anthemis chrysantha (manzanilla de Escombreras)

    Universidad Politécnica de Cartagena

  12. Biotecnología para mejorar la resistencia a las enfermedades ocasionadas por Botrytis cinerea

    Tienda de Horticultura THM (Tecnologías de la Horticultura Mediterránea. Grupo THM.

  13. CRISPR content correlates with the pathogenic potential of Escherichia coli

    PLoS ONE, Vol. 10, Núm. 7

  14. Caracterización de la microbiota bacteriana de Orius laevigatus (Fieber) (Hemiptera: Anthocoridae). Implicaciones de la simbiogénesis en la tolerancia a la alimentación sin presa

    IX Congreso Nacional de Entomología Aplicada

  15. Caracterización de una población de boca de dragón (Antirrhinum majus, L. 1753) transgénica

    Anuario de Jóvenes Investigadores, Vol. 8, pp. 12-14

  16. Caracterización de variedades autóctonas de Caupí (Vigna unguiculata (L.) Walp.)

    XLV Seminario de Especialistas en Horticultura

  17. Caracterización fisicoquímica, fisiológica y bioquímica del fruto de granadilla (Passiflora ligularis Juss)

    Granadilla (Passiflora ligularis Juss): Caracterización ecofisiológica del cultivo (Universidad Nacional de Colombia)

  18. Chemical sanitizers and UV-C radiation for maintaining the microbiological and organoleptic quality of fresh-cut Galia melon

    V ISHIS International Symposium on Cucurbits

  19. Climate change effects on enchytraeid performance in metal-polluted soils explained from changes in metal bioavailability and bioaccumulation

    Environmental Research, Vol. 142, pp. 177-184

  20. Combination of Low-Cost Technologies for Pig Slurry Purification under Semiarid Mediterranean Conditions

    Water, Air, and Soil Pollution, Vol. 226, Núm. 10