ETS de Ingeniería Agronómica
Zentrum
Mathieu
Kessler Neyer
Catedrático de Universidad
Publikationen, an denen er mitarbeitet Mathieu Kessler Neyer (11)
2024
2023
-
Response Surface Methodology to Optimize the Extraction of Carotenoids from Horticultural By-Products—A Systematic Review
Foods, Vol. 12, Núm. 24
-
Ultrasound-assisted ethanolic extraction of punicalagin from pomegranate by-products influenced by cultivar, pre-drying treatment, particle size, and temperature
LWT, Vol. 186
2021
-
Turbidity and chemical oxygen demand reduction from pig slurry through a coagulation flocculation process
Agronomy, Vol. 11, Núm. 11
2019
-
Composición de ácidos grasos de la carne de conejo en función de la línea genética y la dieta
Proceedings of the 7th Workshop on Agri-Food Research. WIA. 18
2018
-
Composición de ácidos grasos de la carne de conejo en función de la línea genética y la dieta
Proceedings of the 6th Workshop on Agri-food Research. WIA.17
-
Relative growth in rabbits: the effects of genetic line, diet and gender
World Rabbit Science, Vol. 26, Núm. 3, pp. 201-207
2017
-
Análisis de sensibilidad económico sobre la rentabilidad de la producción de carne de conejo
Proceedings of the 5th Workshop on Agri-Food Research. WIA. 16
2016
-
Differential growth of the main parts of the carcassrabbit
Proceedings of the 4th. Workshop on Agri-Food Research. WIA.15
2014
-
Evolución del crecimiento y de la eficiencia alimentaria en conejos de engorde en función de la línea genética, de la formulación de la dieta y del género
Actas del III Workshop en Investigación Agroalimentaria. WIA. 3.1