Diseño de un modelo eficiente para el aumento de la vida útil de productos hortofrutícolas y la reducción del desperdicio alimentario en la cadena de suministro
- Cánovas, A.
- Hontoria Hernández, Eloy
- Egea, J.A.
- Aguayo Giménez, Encarnación Pilar
- Francisco Artés-Hernández (coord.)
- Juan Antonio Fernández-Hernández (coord.)
- Raúl Zornoza Belmonte (coord.)
- María Dolores de Miguel Gómez (coord.)
- Juan José Alarcón Cabañero (coord.)
- José Enrique Cos Terrer (coord.)
Publisher: Universidad Politécnica de Cartagena
ISBN: 978-84-17853-29-7
Year of publication: 2021
Pages: 146-149
Congress: Workshop on Agri-Food Research for young researchers (9. 2020. Cartagena)
Type: Conference paper
Abstract
Esta investigación estudiará las variables del transporte de productos hortofrutícolas frescos. El principal objetivo es el de diseñar modelos que permitan una optimización del transporte y una adecuada toma de decisiones, para en última instancia, mantener la calidad y la vida útil de los productos transportados. [ENG] This research will study the variables of transport of fresh fruit and vegetable products. The main objective is the design of models to optimize transport and help in the decision-making process. The overall objective is to preserve quality and shelf-life of the transported products.