Juan
Esteva Pascual
Profesor Titular de Universidad
Publikationen (23) Publikationen von Juan Esteva Pascual
2021
-
Transcriptomic analysis of a near-isogenic line of melon with high fruit flesh firmness during ripening
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 101, Núm. 2, pp. 754-777
2020
-
Una menor expresión diferencial relativa de dos genes está relacionada con maduración más lenta en melón
Proceedings of the 8th Workshop on agri-food research. WIA.19
2019
-
Mayor expresio n de dos genes en una lí nea de melo n casiisoge nica versus su parental durante la maduracio n
Proceedings of the 7th Workshop on Agri-Food Research. WIA. 18
2018
-
Expresión génica y producción de volátiles durante la maduración del melón
Proceedings of the 6th Workshop on Agri-food Research. WIA.17
-
High relative expression of two genes of a melon near-isogenic line versus its parental during ripening: Mayor expresion de dos genes en una línea de melón casi isogénica versus su parental durante la maduracion
7th Workshop on Agri-food Research (WiA.18): Cartagena (Murcia), del 7 al 8 de mayo de 2018
2015
-
Caracterización de variedades autóctonas de Caupí (Vigna unguiculata (L.) Walp.)
XLV Seminario de Especialistas en Horticultura
2014
-
Genotipado, análisis fenótípico y transcriptómico de accesiones seleccionadas de Vicia faba, Pisum sativum y Vigna unguiculata
Actas del III Workshop en Investigación Agroalimentaria. WIA. 3.1
2013
-
Pre-and postharvest muskmelon fruit cracking: Causes and potential remedies
HortTechnology, Vol. 23, Núm. 3, pp. 266-275
2012
-
Agronomic behaviour of artichoke cultivars in se spain
Acta Horticulturae
2011
-
Seed regeneration of melon germplasm
Acta Horticulturae
2008
2007
-
Evaluation of yield, earliness and head characteristics of clones of bull variant plants coming from a population of 'blanca de tudela' artichokes
Acta Horticulturae
-
Evaluation of yield, earliness and head characteristics of clones of bull variant plants coming from a population of 'violet de provence' artichokes
Acta Horticulturae
2005
-
Aplicación de ácido giberélico como estimulante de la precocidad en cultivar de alcachofa de polinización abierta “A-107”
XXXII Seminario de Técnicos y Especialistas en Horticultura: La Rioja
-
Aplicación de ácido giberélico como estimulante de la precocidad en el cultivar de alcachofa de polinización abierta “Lorca”
XXXII Seminario de Técnicos y Especialistas en Horticultura: La Rioja
-
Estudio comparativo de dos cultivares de alcachofa de semilla de polinización abierta con Blanca de Tudela en la Vega Baja del Segura
XXXII Seminario de Técnicos y Especialistas en Horticultura: La Rioja
-
New tendencies in the techniques of artichoke production in SE Spain
Acta Horticulturae
2004
-
Effect of gibberellic acid on earliness and production of hybrid and open pollinated cultivars of globe artichoke in the Campo de Cartagena (Spain)
Acta Horticulturae
-
Evaluation of yield, earliness and head characteristics of bull variant plants of the globe artichoke varieties "blanca de tudela" and "violet de provence" at murcia (Campo de Cartagena, se Spain)
Acta Horticulturae
2002
-
Estudio de producción en cultivo bianual, de los cultivares de alcachofa Imperial Star y Blanca de Tudela, en dos fechas de plantación
IV Congreso Ibérico de Ciencias Hortícolas: Cáceres, 7-11 de mayo, 2001