Francisco
Artés Calero
Investigador en el periodo 1999-2020
Pablo
Melgarejo Moreno
Publicaciones en las que colabora con Pablo Melgarejo Moreno (7)
2014
-
PHYSICO-CHEMICAL ATTRIBUTES AND ACCEPTABILITY OF FIG FRUITS CULTIVATED IN SPAIN
NATIVA, Vol. 2, Núm. 3, pp. 138-142
2000
-
Organic acids and sugars composition of harvested pomegranate fruits
European Food Research and Technology, Vol. 211, Núm. 3, pp. 185-190
-
Total lipid content and fatty acid composition of oilseed from lesser known sweet pomegranate clones
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 80, Núm. 10, pp. 1452-1454
1999
-
Evolution of juice anthocyanins during ripening of new selected pomegranate (Punica granatum) clones
European Food Research and Technology, Vol. 210, Núm. 1, pp. 39-42
1998
-
Cálculo informatizado de aislamientos y del balance térmico en instalaciones frigoríficas
Madrid : A. Madrid Vicente, 1998
1995
-
Industrialización agraria y desarrollo de los pueblos
Alimentación, equipos y tecnología, Año 14, Núm. 6, pp. 107-110
-
Total lipids content and fatty acid composition of seed oils from six pomegranate cultivars
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 69, Núm. 2, pp. 253-256