Transferencia tecnológica e innovación
Projecte 21645/PDC/21
OBTENCIÓN A ESCALA SEMIINDUSTRIAL DE DOS TIPOS DE VINOS A PARTIR DEL SUBPRODUCTO DE UNA FRUTA
Finançador :
FUNDACION SENECA
date_range
Duració del 01 de de gener de 2022 al 31 de de desembre de 2022
(12 mesos)
Va finalitzar
euro
28.863,00 EUR
D'àmbit Autonòmic. Amb caràcter Públic. S'ha atorgat en règim de Concurrència competitiva.
Convocatòria:
AYUDAS A GRUPOS DE INVESTIGACIÓN PARA LA COMERCIALIZACIÓN Y EXPLOTACIÓN DE RESULTADOS BAJO EL MODELO "PRUEBA DE CONCEPTO".
(FUNDACION SENECA)
Investigadors/es
Encarna
Aguayo Giménez
Responsable
Arantxa
Aznar Samper
Responsable
Josefa
López Malbastre
JOSÉ ÁNGEL
SALAS MILLÁN
Publicacions relacionades amb el projecte (3)
Mostra per anualitatArticle
-
Scaling-up of fruit-based winemaking from melon by-products
2024
Acta Horticulturae
-
Revalorization of Melon By-Product to Obtain a Novel Sparkling Fruity-Based Wine
2023
Foods
-
Fruit Wine Obtained from Melon by-Products: Physico-Chemical and Sensory Analysis, and Characterization of Key Aromas by GC-MS
2022
Foods