Transferencia tecnológica e innovación
Proiektua 21645/PDC/21
OBTENCIÓN A ESCALA SEMIINDUSTRIAL DE DOS TIPOS DE VINOS A PARTIR DEL SUBPRODUCTO DE UNA FRUTA
Finantzatzailea:
FUNDACION SENECA
date_range
Iraupena 2022(e)ko urtarrila-(a)k 01-(e)tik 2022(e)ko abendua-(a)k 31-(e)ra izan da
(12 months)
Amaitu
euro
28.863,00 EUR
Autonomia-arlokoak. Izaera Publikoa-arekin. Norgehiagoka-aren araubidean eman da.
Deialdi:
AYUDAS A GRUPOS DE INVESTIGACIÓN PARA LA COMERCIALIZACIÓN Y EXPLOTACIÓN DE RESULTADOS BAJO EL MODELO "PRUEBA DE CONCEPTO".
(FUNDACION SENECA)
Ikertzaileak
Encarna
Aguayo Giménez
Arduraduna
Arantxa
Aznar Samper
Arduraduna
Josefa
López Malbastre
JOSÉ ÁNGEL
SALAS MILLÁN
(3) proiektuarekin lotutako argitalpenak
Erakutsi urterokoaren araberaArtikulua
-
Scaling-up of fruit-based winemaking from melon by-products
2024
Acta Horticulturae
-
Revalorization of Melon By-Product to Obtain a Novel Sparkling Fruity-Based Wine
2023
Foods
-
Fruit Wine Obtained from Melon by-Products: Physico-Chemical and Sensory Analysis, and Characterization of Key Aromas by GC-MS
2022
Foods