Transferencia tecnológica e innovación
Proxecto 21645/PDC/21
OBTENCIÓN A ESCALA SEMIINDUSTRIAL DE DOS TIPOS DE VINOS A PARTIR DEL SUBPRODUCTO DE UNA FRUTA
Financiador:
FUNDACION SENECA
date_range
Duración do 01 de xaneiro de 2022 ao 31 de decembro de 2022
(12 meses)
Rematou
euro
28.863,00 EUR
De ámbito Autonómico. Con carácter Público. Outorgouse en réxime de Concorrencia competitiva.
Convocatoria:
AYUDAS A GRUPOS DE INVESTIGACIÓN PARA LA COMERCIALIZACIÓN Y EXPLOTACIÓN DE RESULTADOS BAJO EL MODELO "PRUEBA DE CONCEPTO".
(FUNDACION SENECA)
Investigadores/as
Encarna
Aguayo Giménez
Responsable
Arantxa
Aznar Samper
Responsable
Josefa
López Malbastre
JOSÉ ÁNGEL
SALAS MILLÁN
Publicacións relacionadas co proxecto (3)
Mostrar por anualidadeArtigo
-
Scaling-up of fruit-based winemaking from melon by-products
2024
Acta Horticulturae
-
Revalorization of Melon By-Product to Obtain a Novel Sparkling Fruity-Based Wine
2023
Foods
-
Fruit Wine Obtained from Melon by-Products: Physico-Chemical and Sensory Analysis, and Characterization of Key Aromas by GC-MS
2022
Foods