Capítols de llibre (8) Publicacions en què ha participat algun/a investigador/a

2012

  1. Actividades agropecuarias y manejo del suelo

    Erosión y degradación de suelos en ambientes semiáridos: regiones norte y altiplano de Tamaulipas (México) (Servicio de Publicaciones), pp. 61-72

  2. Degradación de los suelos agrícolas y factores de la erosión

    Erosión y degradación de suelos en ambientes semiáridos: regiones norte y altiplano de Tamaulipas (México) (Servicio de Publicaciones), pp. 43-60

  3. Lime-induced iron chlorosis in citrus: Diagnosis through physiological and metabolic evidences

    Advances in Citrus Nutrition (Springer Netherlands), pp. 321-331

  4. Modified Atmosphere Packaging

    Handbook of Food Safety Engineering (Wiley-Blackwell), pp. 543-573

  5. Physical Properties of Cereal Products Measurement Techniques and Applications

    Physical properties of foods: novel measurement techniques and applications (CRC PRESS-TAYLOR & FRANCIS GROUP), pp. 285-326

  6. Problemas de erosión eólica en Tamaulipas, con especial incidencia en la erosión eólica

    Erosión y degradación de suelos en ambientes semiáridos: regiones norte y altiplano de Tamaulipas (México) (Servicio de Publicaciones), pp. 73-102

  7. Time-temperature integrators for thermal process evaluation

    Thermal Food Processing: New Technologies and Quality Issues, Second Edition (CRC Press), pp. 635-653

  8. pH-assisted thermal processing

    Thermal Food Processing: New Technologies and Quality Issues, Second Edition (CRC Press), pp. 611-633