Publications (116) Publications in which a researcher has participated

2003

  1. A regression model describing the effect of pH, NaCl and temperature on D values of Bacillus stearothermophilus spores

    European Food Research and Technology, Vol. 216, Núm. 6, pp. 535-538

  2. Active packaging and colour control: The case of fruit and vegetables

    Novel Food Packaging Techniques (Elsevier Ltd), pp. 416-438

  3. Active packaging and colour control: the case of fruit and vegetables

    Novel Food Packaging Techniques (Elsevier), pp. 416-438

  4. Adecuación de Chrysanthemum coronarium l. para su cultivo en maceta: estudio de la aplicación de paclobutrazol y etefón

    Agrícola vergel: Fruticultura, horticultura, floricultura, Año 22, Núm. 264, pp. 622-627

  5. Aplicación foliar de nitrato potásico como complemento a la fertilización vía suelo en clementina de Nules

    Fruticultura profesional, Núm. 135, pp. 13-22

  6. Aquaporin functionality in relation to H+-ATPase activity in root cells of Capsicum annuum grown under salinity

    Physiologia Plantarum, Vol. 117, Núm. 3, pp. 413-420

  7. Avances en ciencias y técnicas del frío-1: actas del I Congreso Español de Ciencias y Técnicas del Frío, CYTEF'2002, celebrado en la Universidad Politécnica de Cartagena del 4 al 6 de abril de 2002

    Universidad Politécnica de Cartagena

  8. Avenidas: caudales máximos e hidrogramas

    Pequeños embalses de uso agrícola (Mundi Prensa Libros), pp. 125-160

  9. Balsas impermeabilizadas

    Pequeños embalses de uso agrícola (Mundi Prensa Libros), pp. 267-330

  10. Calidad de los albaricoques recolectados mecánicamente con destino a industria

    Agrícola vergel: Fruticultura, horticultura, floricultura, Año 22, Núm. 257, pp. 313-316

  11. Capacidad del embalse

    Pequeños embalses de uso agrícola (Mundi Prensa Libros), pp. 161-168

  12. Changes in microbial and sensory quality of fresh processed uv-c treated 'lollo rosso' lettuce

    Acta Horticulturae

  13. Color development of arazá fruit as related to modified atmosphere packaging

    Acta Horticulturae

  14. Combined effect of modified atmosphere packaging and hexanal or hexenal fumigation during long-term cold storage of table grapes

    Acta Horticulturae

  15. Combined ultraviolet-C and modified atmosphere packaging treatments for reducing microbial growth of fresh processed lettuce

    LWT - Food Science and Technology, Vol. 36, Núm. 8, pp. 779-786

  16. Comparative analysis of water and nutrient uptake of glasshouse cucumber grown in NFT and perlite

    Acta Horticulturae

  17. Comparative phytoremediation potential of four autochthonous Mediterranean plant species for zinc contaminated soils

    WG2 + WG4 Common Meeting on "Phytoremediation on Toxic Metals" - Workshop of the COST Action 837

  18. Comparative root system structure of post-fire Pinus halepensis Mill. and Cistus monspeliensis L saplings

    Plant Ecology, Vol. 168, Núm. 2, pp. 309-320

  19. Comparative study of seed production in hermaphrodite and female Silene vulgaris plants, a gynodioecious species

    Acta Horticulturae

  20. Condiciones óptimas para la germinación de plantas

    Horticultura internacional, Núm. 41, pp. 25-26