Artículos (42) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

1998

  1. A predictive model to describe sensitization of heat-treated Bacillus stearothermophilus spores to NaCl

    European Food Research and Technology, Vol. 206, Núm. 1, pp. 58-62

  2. A predictive model to describe sensitization of heat-treated Bacillus stearothermophilus spores to NaCl

    Zeitschrift fur Lebensmittel -Untersuchung und -Forschung, Vol. 206, Núm. 1, pp. 58-62

  3. Actividad invernal de Frankliniella occidentalis Pergande (Thysanoptera:Thripidae) en las Vegas del Guadiana (Extremadura)

    Boletín de sanidad vegetal. Plagas, Vol. 24, Núm. 2, pp. 363-374

  4. Apparent thermal resistance of Bacillus stearothermophilus spores recovered under anaerobic conditions

    Zeitschrift fur Lebensmittel -Untersuchung und -Forschung, Vol. 206, Núm. 1, pp. 63-67

  5. Apparent thermal resistance of Bacillus stearothermophilus spores recovered under anaerobic conditions

    European Food Research and Technology, Vol. 206, Núm. 1, pp. 63-67

  6. Aspectos ecológicos de al micoflora de los suelos de Cáceres: densidad de población, composición específica y patogeneidad de Pythium Pringsheim

    Boletín de sanidad vegetal. Plagas, Vol. 24, Núm. 3, pp. 541-550

  7. Balance hídrico en albaricoquero (Prunus armeniaca L. cv Búlida) bajo riego por goteo: metodología y resultados

    Alquibla: Revista de investigación del Bajo Segura, Núm. 4, pp. 429-438

  8. Bioensayos de insecticidas con el trips del trigo

    Boletín de sanidad vegetal. Plagas, Vol. 24, Núm. 2, pp. 473-486

  9. Chilling injuries in peaches during conventional and intermittent warming storage

    International Journal of Refrigeration, Vol. 21, Núm. 4, pp. 265-272

  10. Crecimiento y absorción de nutrientes del melón bajo invernadero

    Investigación agraria. Producción y protección vegetales, Vol. 13, Núm. 1, pp. 111-120

  11. Cálculo del umbral económico de daño del trips del trigo, Haplothrips tritici (Kurdjumov)

    Boletín de sanidad vegetal. Plagas, Vol. 24, Núm. 2, pp. 239-250

  12. Defence response of pepper (Capsicum annuum) suspension cells to Phytophthora capsici

    Physiologia Plantarum, Vol. 103, Núm. 4, pp. 527-533

  13. Efecto de la variedad y la fecha de siembra en el ataque del trips del trigo, Haplothrips tritici (Kirdjumov)

    Boletín de sanidad vegetal. Plagas, Vol. 24, Núm. 2, pp. 399-424

  14. Efectos de la conservación frigorífica en la fisiología y calidad del melocotón Sudanell.

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 4, Núm. 4, pp. 245-255

  15. Effect of intermittent warming and modified atmosphere packaging on color development of peaches

    Journal of Food Quality, Vol. 21, Núm. 1, pp. 53-69

  16. El cooperativismo como estrategia para mejorar la competitividad de la empresa agroalimentaria

    Distribución y consumo, Año 8, Núm. 42, pp. 55-72

  17. Expression and characterization of three tomato 1-aminocyclopropane-1-carboxylate oxidase cDNAs in yeast

    European Journal of Biochemistry, Vol. 253, Núm. 1, pp. 20-26

  18. Flowering responses of Gladiolus tristis (L.) after exposing corms to cold treatment

    Scientia Horticulturae, Vol. 74, Núm. 4, pp. 279-284

  19. Inactivation of Bacillus subtilis spores by combining ultrasonic waves under pressure and mild heat treatment

    Journal of Applied Microbiology, Vol. 85, Núm. 5, pp. 849-854

  20. Inactivation of enzymes within spores of Bacillus megaterium ATCC 19213 by hydroperoxides

    Canadian Journal of Microbiology, Vol. 44, Núm. 5, pp. 465-470