Listeria monocytogenes contamination of ready-to-eat foods and the risk for human health in the EU

  1. Ricci, A.
  2. Allende, A.
  3. Bolton, D.
  4. Chemaly, M.
  5. Davies, R.
  6. Fernández Escámez, P.S.
  7. Girones, R.
  8. Herman, L.
  9. Koutsoumanis, K.
  10. Nørrung, B.
  11. Robertson, L.
  12. Ru, G.
  13. Sanaa, M.
  14. Simmons, M.
  15. Skandamis, P.
  16. Snary, E.
  17. Speybroeck, N.
  18. Ter Kuile, B.
  19. Threlfall, J.
  20. Wahlström, H.
  21. Takkinen, J.
  22. Wagner, M.
  23. Arcella, D.
  24. Da Silva Felicio, M.T.
  25. Georgiadis, M.
  26. Messens, W.
  27. Lindqvist, R.
  28. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
EFSA Journal

ISSN: 1831-4732

Año de publicación: 2018

Volumen: 16

Número: 1

Tipo: Artículo

DOI: 10.2903/J.EFSA.2018.5134 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor