Genética y Biología Vegetal
GENETICA
Francisco de Asís
Artés Hernández
Catedrático de Universidad
Publicacións nas que colabora con Francisco de Asís Artés Hernández (8)
2021
-
Combined effect of salinity and led lights on the yield and quality of purslane (Portulaca oleracea l.) microgreens
Horticulturae, Vol. 7, Núm. 7
-
Spectral composition from led lighting during storage affects nutraceuticals and safety attributes of fresh-cut red chard (Beta vulgaris) and rocket (Diplotaxis tenuifolia) leaves
Postharvest Biology and Technology, Vol. 175
2019
-
Proceedings of the 7th Workshop on Agri-Food Research. WIA. 18
Universidad Politécnica de Cartagena
2018
-
Influence of aeration of the nutrient solution on quality changes of two baby leaf lettuce cultivars grown in a floating system at harvest and during shelf-life as fresh-cut product
Acta Horticulturae, Vol. 1209, pp. 445-452
-
Proceedings of the 6th Workshop on Agri-food Research. WIA.17
Universidad Politécnica de Cartagena
2016
-
Proceedings of the 4th. Workshop on Agri-Food Research. WIA.15
Universidad Politécnica de Cartagena
2014
-
Actas del III Workshop en Investigación Agroalimentaria. WIA. 3.1
Universidad Politécnica de Cartagena
2007
-
Acción combinada de la radiación UV-C y la atmósfera controlada para optimizar la calidad del tomate
V Congreso Iberoamericano de Tecnología postcosecha y Agroexportaciones. Tecnología, calidad y seguridad hortofrutícola: Universidad Politécnica de Cartagena. 29 de mayo a 1 de junio, 2007