Alfredo
Palop Gómez
Catedrático de Universidad
Arantxa
Aznar Samper
Profesora Titular de Universidad
Publications by the researcher in collaboration with Arantxa Aznar Samper (6)
2022
-
Evaluación de modelos predictivos que consideran la variabilidad de cepas de "Salmonella spp." expuestas a tratamientos térmicos dinámicos
Microbiología de los alimentos bajo el concepto de One Health: libro de comunicaciones
2021
2017
-
A novel tool to model dynamic microbial inactivation following a probabilistic approach
International conference on Quantitative Tools for Sustainable Food and Energy in the food chain: Grecia, del 10 al 12 de abril de 2017
2016
-
High heating rates affect greatly the inactivation rate of Escherichia coli
Frontiers in Microbiology, Vol. 7, Núm. AUG
2015
-
Antimicrobial activity of nisin, thymol, carvacrol and cymene against growth of Candida lusitaniae
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 21, Núm. 1, pp. 72-79
2013
-
Combined effect of nisin, carvacrol and a previous thermal treatment on the growth of Salmonella enteritidis and Salmonella senftenberg
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 19, Núm. 4, pp. 357-364