Eva
Armero Ibáñez
Profesora Titular de Universidad
Publications (45) Eva Armero Ibáñez publications
2023
-
Libro de actas del 11º Workshop en Investigación Agroalimentaria para jóvenes investigadores. WIA.22
coord.
Universidad Politécnica de Cartagena
-
Libro de actas del 12º Workshop en Investigación Agroalimentaria para jóvenes investigadores: WIA.23
coord.
Universidad Politécnica de Cartagena
-
Potential Use of Image Analysis in Breeding Programs for Growth and Yield Traits in Meagre (Argyrosomus regius)
Journal of Marine Science and Engineering, Vol. 11, Núm. 11
2022
2021
-
Fatty acid profile of blood plasma at mating and early gestation in rabbit
Animals, Vol. 11, Núm. 11
-
Genetic analysis of the fatty acid profile in gilthead seabream (Sparus aurata L.)
Animals, Vol. 11, Núm. 10
-
Genetic parameter estimations of new traits of morphological quality on gilthead seabream (Sparus aurata) by using IMAFISH_ML software
Aquaculture Reports, Vol. 21
-
Genetic parameters for Photobacterium damselae subsp. piscicida resistance, immunological markers and body weight in gilthead seabream (Sparus aurata)
Aquaculture, Vol. 543
-
Phenotypic and genetic components for growth, morphology, and flesh-quality traits of meagre (Argyrosomus regius) reared in tank and sea cage
Animals, Vol. 11, Núm. 11
2020
-
Heritability estimates and genetic correlation for growth traits and LCDV susceptibility in gilthead sea bream (Sparus aurata)
Fishes, Vol. 5, Núm. 1
-
Mejora de la competitividad del sector de la corvina (Argyrosomus regius) a través de la selección genética
Proceedings of the 8th Workshop on agri-food research. WIA.19
2019
-
Composición de ácidos grasos de la carne de conejo en función de la línea genética y la dieta
Proceedings of the 7th Workshop on Agri-Food Research. WIA. 18
-
Establecimiento de un programa de mejora genética en dorada (Sparus aurata) en la Región de Murcia
Proceedings of the 7th Workshop on Agri-Food Research. WIA. 18
-
Selection for growth is associated in gilthead sea bream (Sparus aurata)with diet flexibility, changes in growth patterns and higher intestine plasticity
Aquaculture, Vol. 507, pp. 349-360
2018
-
Composición de ácidos grasos de la carne de conejo en función de la línea genética y la dieta
Proceedings of the 6th Workshop on Agri-food Research. WIA.17
-
Relative growth in rabbits: the effects of genetic line, diet and gender
World Rabbit Science, Vol. 26, Núm. 3, pp. 201-207
2017
-
Análisis de sensibilidad económico sobre la rentabilidad de la producción de carne de conejo
Proceedings of the 5th Workshop on Agri-Food Research. WIA. 16
-
El guisante de primavera como alternativa a la soja en las dietas de caprino de leche
Tierras. Caprino, Núm. 19, pp. 63-68
-
Vitamina C y calidad microbiológica de semillas de guisante mínimamente procesadas en fresco envasadas en atmósfera modificada
Proceedings of the 5th Workshop on Agri-Food Research. WIA. 16
2016
-
Development of innovative food with high nutritional value from native legumes
Proceedings of the 4th. Workshop on Agri-Food Research. WIA.15