Instituto de Biotecnología Vegetal
Institut
María Dolores
Rodrigo Aliaga
Publikationen, an denen er mitarbeitet María Dolores Rodrigo Aliaga (6)
2020
-
Occurrence of Salmonella typhimurium resistance under sublethal/repeated exposure to cauliflower infusion and infection effects on Caernohabditis elegans host test organism
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 26, Núm. 2, pp. 151-159
2019
-
Effect of high hydrostatic pressure on natural contaminating microorganisms and inoculated salmonella in hermetia illucens larvae
Berliner und Munchener Tierarztliche Wochenschrift, Vol. 132, Núm. 5-6, pp. 257-263
2016
-
Inactivación de "Cronobacter sakazakii" mediante tecnologías no térmicas
Retos y avances en microbiología de los alimentos 2016: XX Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos, León, 14-16 de septiembre de 2016
2012
-
Time-temperature integrators for thermal process evaluation
Thermal Food Processing: New Technologies and Quality Issues, Second Edition (CRC Press), pp. 635-653
2010
-
New food processing technologies as a paradigm of safety and quality
British Food Journal, Vol. 112, Núm. 5, pp. 467-475