Instituto de Biotecnología Vegetal
Instituto
Laura
Navarro Segura
Publicaciones en las que colabora con Laura Navarro Segura (8)
2022
-
The use of filtered air curtains along with antimicrobial ice improves the quality and shelf life of fresh fish in refrigerated open display cases
Libro de actas XI Congreso Ibérico y IX Congreso Iberoamericano de Ciencias y Técnicas del Frío Cytef2022: Avances en Ciencias y Técnicas del Frío - 11. Cartagena, España, 17-19 abril, 2022 (Universidad Politécnica de Cartagena), pp. 335-341
2020
-
Active cardboard box with smart internal lining based on encapsulated essential oils for enhancing the shelf life of refrigerated fresh nectarines
X Congreso Ibérico y VIII Congreso Iberoamericano de Ciencias y Técnicas del Frío. CYTEF 2020
-
Influencia del hielo antimicrobiano en la calidad de lubina fresca (Dicentrarchus labrax) conservada a temperatura ambiente
Proceedings of the 8th Workshop on agri-food research. WIA.19
-
Map packaging with essential oils vapours increases the quality and shelf life of refrigerated breaded meat products
X Congreso Ibérico y VIII Congreso Iberoamericano de Ciencias y Técnicas del Frío. CYTEF 2020
-
Nanoencapsulated clove essential oil embedded in ice used in stunning and slaughtering by hypothermia of rainbow trout enhances animal welfare
X Congreso Ibérico y VIII Congreso Iberoamericano de Ciencias y Técnicas del Frío. CYTEF 2020
-
When salmon is stunned using nanoencapsulated anaesthetic, and it is cold stored in ice including nanoencapsulated essential oils, the quality and shelf-life increase
X Congreso Ibérico y VIII Congreso Iberoamericano de Ciencias y Técnicas del Frío. CYTEF 2020
2019
-
Influencia de la temperatura de conservación en refrigeración sobre la vida útil de filetes de dorada
Proceedings of the 7th Workshop on Agri-Food Research. WIA. 18
2018
-
Optimización del envasado y conservación refrigerada de la dorada (Sparus aurata) fresca de acuicultura, entera y fileteada
Proceedings of the 6th Workshop on Agri-food Research. WIA.17