Artículos (32) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2002

  1. 13C CP/MAS-NMR spectra of organic matter as influenced by vegetation, climate, and soil characteristics in soils from Murcia, Spain

    Canadian Journal of Soil Science, Vol. 82, Núm. 4, pp. 403-411

  2. Alteraciones físicas, fisiológicas y microbianas de frutas y hortalizas procesadas en fresco

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 335, pp. 69-74

  3. Aportaciones a la poscosecha de CYTEF-2002

    Horticultura: Revista de industria, distribución y socioeconomía hortícola: frutas, hortalizas, flores, plantas, árboles ornamentales y viveros, Núm. 163, pp. 41-47

  4. Changes in peroxidase activity and isoperoxidase pattern during strawberry (Fragaria x ananassa) callus development

    Journal of Plant Physiology, Vol. 159, Núm. 4, pp. 429-435

  5. Characterization of Bacillus cereus isolates from fresh vegetables and refrigerated minimally processed foods by biochemical and physiological tests

    Food Microbiology, Vol. 19, Núm. 5, pp. 491-499

  6. Comparative study of the products of the peroxidase-catalyzed and the polyphenoloxidase-catalyzed (+)-catechin oxidation. Their possible implications in strawberry (Fragaria x ananassa) browning reactions

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 50, Núm. 5, pp. 1218-1224

  7. Desinfección del suelo de invernaderos de pimiento con dicloropropeno + cloropicrina (Telopic EC): dosis de aplicación y efecto del plástico sellado

    Agrícola vergel: Fruticultura, horticultura, floricultura, Núm. 245, pp. 256-266

  8. Developmental regulation of the H2O2-producing system and of a basic peroxidase isoenzyme in the Zinnia elegans lignifying xylem

    Plant Physiology and Biochemistry, Vol. 40, Núm. 4, pp. 325-332

  9. Effects of nursery irrigation on postplanting root dynamics of Lotus creticus in semiarid field conditions

    HortScience, Vol. 37, Núm. 3, pp. 525-528

  10. Establishment of Pinus halepensis Mill. saplings following fire: Effects of competition with shrub species

    Acta Oecologica, Vol. 23, Núm. 2, pp. 91-97

  11. Euphorbia margalidiana como ornamental

    Horticultura: Revista de industria, distribución y socioeconomía hortícola: frutas, hortalizas, flores, plantas, árboles ornamentales y viveros, Núm. 158, pp. 36-43

  12. Growth, development and colour response of potted Dianthus caryophyllus cv. Mondriaan to paclobutrazol treatment

    Scientia Horticulturae, Vol. 94, Núm. 3-4, pp. 371-377

  13. Identification of proteins involved in the heat stress response of Bacillus cereus ATCC 14579

    Applied and Environmental Microbiology, Vol. 68, Núm. 7, pp. 3486-3495

  14. In situ characterization of a NO-sensitive peroxidase in the lignifying xylem of Zinnia elegans

    Physiologia Plantarum, Vol. 114, Núm. 1, pp. 33-40

  15. Influence of air recycling on the performance of a continuous rotary dryer for vegetable wholesale by-products

    Journal of Food Engineering, Vol. 54, Núm. 4, pp. 289-297

  16. Influencia de la temperatura de incubación sobre la germinación de 23 endemismos vegetales ibéricos o iberoafricanos

    Investigación agraria. Producción y protección vegetales, Vol. 17, Núm. 2, pp. 229-246

  17. Insecticide resistance of Helicoverpa armigera to endosulfan, carbamates and organophosphates: The spanish case

    Crop Protection, Vol. 21, Núm. 10, pp. 1003-1013

  18. Irradiation of spores of Bacillus cereus and Bacillus subtilis with electron beams

    Innovative Food Science and Emerging Technologies, Vol. 3, Núm. 4, pp. 379-384

  19. Los plásticos fotoselectivos y los hongos fitopatógenos

    Cuadernos de fitopatología: Revista técnica de fitopatología y entomología, Año 19, Núm. 71, pp. 14-17

  20. Modelling and control of an alfalfa rotary dryer

    Drying Technology, Vol. 20, Núm. 9, pp. 1869-1887