Publicaciones (180) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2018

  1. A comparison of semi-quantitative methods suitable for establishing volatile profiles

    Plant Methods, Vol. 14, Núm. 1

  2. A four-year survey on insecticide resistance and likelihood of chemical control failure for tomato leaf miner Tuta absoluta in the European/Asian region

    Journal of Pest Science, Vol. 91, Núm. 1, pp. 421-435

  3. A new agro-industry compost as medium for growing baby-leaf lettuce in floating systems

    Acta Horticulturae, Vol. 1227, pp. 379-386

  4. Agricultura intensiva, nematodos y 1,3-dicloropropeno

    DIEGO MARIN LIBRERO EDITOR SL

  5. Alteraciones fisiológicas en melón del campo a la mesa

    Congreso Internacional de Ingeniería Agroindustrial, CIIA: Costa Rica, del 22 al 27 de octubre de 2018

  6. Analysis of physiological traits in the response of Chenopodiaceae, Amaranthaceae, and Brassicaceae plants to salinity stress

    Plant Physiology and Biochemistry, Vol. 132, pp. 145-155

  7. Antimicrobial properties of edible coatings enriched with natural additives on fresh-cut peaches

    Acta Horticulturae

  8. Análisis de la cinética de crecimiento de Petunia sp. mediante un sistema de fenotipado basado en visión artificial

    Proceedings of the 6th Workshop on Agri-food Research. WIA.17

  9. Aplicación de la microbiología predictiva en la evaluación de riesgos biológicos en EFSA

    Nuevas tendencias en microbiología de alimentos: XXI Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos, Tarragona 2018

  10. Aplicación de modelización matemática para diseñar tratamientos de carne de pollo seguros con un mínimo impacto en la calidad sensorial

    Nuevas tendencias en microbiología de alimentos: XXI Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos, Tarragona 2018

  11. Araza: A proposal for an innovative snack

    Acta Horticulturae

  12. Aroma volatile changes in non-climacteric melons with introgression in linkage group X at three stages of maturity

    Acta Horticulturae

  13. Aroma volatiles during non-climacteric melon ripening and potential association with flesh firmness

    Acta Horticulturae

  14. Baseline susceptibility of Mediterranean strains of Trialeurodes vaporariorum (Westwood) to cyantraniliprole

    Pest Management Science, Vol. 74, Núm. 7, pp. 1552-1557

  15. Bioactive compounds changes of a green vegetable smoothie after thermal treatments and during shelf life

    Acta Horticulturae: VIII International Postharvest Symposium: Enhancing Supply Chain and Consumer Benefits - Ethical and Technological Issues

  16. Biochar from sewage sludge and pruning trees reduced porewater Cd, Pb and Zn concentrations in acidic, but not basic, mine soils under hydric conditions

    Journal of Environmental Management, Vol. 223, pp. 554-565

  17. Bioinactivation FE: A free web application for modelling isothermal and dynamic microbial inactivation

    Food Research International, Vol. 112, pp. 353-360

  18. Cambios en la calidad de semillas de haba mínimamente procesadas y microondadas

    Proceedings of the 6th Workshop on Agri-food Research. WIA.17

  19. Caracterización morfológica y agronómica de accesiones locales de caupí en el Sureste español

    Proceedings of the 6th Workshop on Agri-food Research. WIA.17

  20. Carbon and Nitrogen Sequestration Potential of Mediterranean Green Roofs Prototypes

    Soil Management and Climate Change: Effects on Organic Carbon, Nitrogen Dynamics, and Greenhouse Gas Emissions (Elsevier Inc.), pp. 85-102