Microondas en continúo para la destrucción de enzimas presentes en un batido vegetal

  1. Arjmandi, Mitra
  2. Otón Alcaraz, Mariano
  3. Gómez di Marco, Perla Azucena
  4. Artés Hernández, Francisco de Asís
  5. Artés Calero, Francisco
Llibre:
Proceedings of the 5th Workshop on Agri-Food Research. WIA. 16
  1. Artés Hernández, Francisco (dir. congr.)
  2. Fernández Hernández, Juan Antonio (dir. congr.)
  3. Calatrava Leyva, Javier (coord.)
  4. Alarcón Cabañero, Juan José (dir. congr.)
  5. Cos Terrer, José (dir. congr.)
  6. Aguayo Giménez, Encarnación (dir. congr.)

Editorial: Universidad Politécnica de Cartagena

ISBN: 978-84-16325-29-0

Any de publicació: 2017

Pàgines: 53-56

Congrés: Workshop on Agri-Food Research for young researchers (5. 2016. Cartagena)

Tipus: Aportació congrés

Resum

The effect of a pasteurization treatment at 90 ± 2 °C for 35 s, provided by continuous microwave (MWP) under different doses (low power/long time and high power/short time) or conventional pasteurization (CP) on the quality of orange smoothies was studied. A better color retention of the MWP-treated smoothie using high ...