Marcos
Egea Gutiérrez-Cortines
Catedrático de Universidad
Publicacións nas que colabora con Marcos Egea Gutiérrez-Cortines (14)
2024
-
Effect of no-till followed by crop diversification on the soil microbiome in a boreal short cereal rotation
Biology and Fertility of Soils, Vol. 60, Núm. 3, pp. 357-374
2023
-
How binomial (traditional rainfed olive grove-Crocus sativus) crops impact the soil bacterial community and enhance microbial capacities
Journal of Environmental Management, Vol. 345
-
La asociación de cultivos melón/caupí cambia la comunidad bacteriana y mejora las propiedades del suelo
Libro de actas del 11º Workshop en Investigación Agroalimentaria para jóvenes investigadores. WIA.22
-
Long-term adoption of reduced tillage and green manure improves soil physicochemical properties and increases the abundance of beneficial bacteria in a Mediterranean rainfed almond orchard
Geoderma, Vol. 429
2022
-
A first-year melon/cowpea intercropping system improves soil nutrients and changes the soil microbial community
Agriculture, Ecosystems and Environment, Vol. 328
-
Estudio en profundidad a través de redes de coocurrencia de los cambios ocurridos en la estructura bacteriana en suelos de diferentes sistemas de cultivo
Proceedings of the 10th Workshop on Agri-Food Research for young researchers. WIA. 21
2021
-
Changes in bacterial and fungal soil communities in long-term organic cropping systems
Agriculture (Switzerland), Vol. 11, Núm. 5
-
Soil physicochemical properties for Diverfarming LT1 case study (diversified vegetable crops in spain)
Zenodo
-
Soil physicochemical properties for Diverfarming LT1 case study (diversified vegetable crops in spain)
Zenodo
2019
-
Biodynamic management with long rotations and multiple cropping contributes to hight soil organic matter content, soil fertility and biodiversity compared to conventional systems
European Conference on Crop Diversification (ECCD2019)
-
Calidad del suelo de la agricultura biodinámica y ecológica: Beneficios a largo plazo en sistemas de cultivo diversificados
AE. Revista Agroecológica de Divulgación, Núm. 35, pp. 30-31
-
Impacto de la diversifícación de cultívos y prácticas de bajo impacto sobre la diversidad microbiológica
Proceedings of the 7th Workshop on Agri-Food Research. WIA. 18
2016
-
Estudio del contenido en proteína en diferentes accesiones de caupí bajo distintas condiciones de cultivo
Anuario de Jóvenes Investigadores, Vol. 9, pp. 113-115
2015
-
Genetic and growth conditions determine the protein content in Cowpea (Vigna unguiculata)
Eucarpia International Symposium on Protein Plants