Publikationen, an denen er mitarbeitet María Paloma Vírseda Chamorro (12)

2007

  1. Integration of a malt drying model into a malt plant scheduling software

    Drying Technology, Vol. 25, Núm. 11, pp. 1803-1808

2004

  1. Modelling and simulation of heat transfer in stored rough rice with aeration

    Biosystems Engineering, Vol. 89, Núm. 1, pp. 69-77

  2. Modelling and validation of heat transfer in stored rough rice without aeration

    Biosystems Engineering, Vol. 88, Núm. 4, pp. 429-439

2003

  1. Mathematic model of an integrated blancher/cooler

    Journal of Food Engineering, Vol. 59, Núm. 2-3, pp. 297-307

  2. Mathematical model of heat transfer and enzyme inactivation in an integrated blancher cooler

    Journal of Food Engineering, Vol. 58, Núm. 3, pp. 215-225

  3. Mathematical modelling and simulation for the drying process of vegetable wholesale by-products in a rotary dryer

    Journal of Food Engineering, Vol. 59, Núm. 2-3, pp. 151-160

2000

  1. Modelling of sorption isotherms of dried vegetable wastes from wholesale market

    Drying Technology, Vol. 18, Núm. 4-5, pp. 985-994

  2. Thin-layer drying behaviour of vegetable wastes from wholesale market

    Drying Technology, Vol. 18, Núm. 4-5, pp. 995-1006

1999

  1. A new fuzzy control system for white wine fermentation

    Food Control, Vol. 10, Núm. 3, pp. 175-180

  2. Modelling of the drying of malt in the double kilning-plate process

    European Control Conference, ECC 1999 - Conference Proceedings

1998

  1. Modelización matemática de la transmisión de calor y la distribución de temperaturas en el producto congelado almacenado en cámaras de conservación de congelados

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 290, pp. 77-82

  2. Modelo matemático del proceso de escaldado de vegetales

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 17, Núm. 5, pp. 59-65