Arturo
Esnoz Nicuesa
Profesor Titular de Universidad
Paula María
Periago Bayonas
Catedrática de Universidad
Publicacions en què col·labora amb Paula María Periago Bayonas (6)
2020
2018
-
Aplicación de modelización matemática para diseñar tratamientos de carne de pollo seguros con un mínimo impacto en la calidad sensorial
Nuevas tendencias en microbiología de alimentos: XXI Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos, Tarragona 2018
2017
-
A novel tool to model dynamic microbial inactivation following a probabilistic approach
International conference on Quantitative Tools for Sustainable Food and Energy in the food chain: Grecia, del 10 al 12 de abril de 2017
2016
-
High heating rates affect greatly the inactivation rate of Escherichia coli
Frontiers in Microbiology, Vol. 7, Núm. AUG
2006
-
Application of artificial neural networks to describe the combined effect of pH and NaCl on the heat resistance of Bacillus stearothermophilus
International Journal of Food Microbiology, Vol. 106, Núm. 2, pp. 153-158
2003
-
Prediction of Bacillus subtilis spore survival after a combined non-isothermal-isothermal heat treatment
European Food Research and Technology, Vol. 217, Núm. 4, pp. 319-324