Departament
Ingeniería Agronómica
Capítols de llibre (16) Publicacions en què ha participat algun/a investigador/a
2013
-
Changes of soil organic carbon and soil properties with pig slurry from liquid and solid feeding diet in a sandy loam soil
Environmental sustainability through soil conservation (Marcela Restrepo Bernal), pp. 288-300
-
Chilling and coadjutants for optimising the postharvest quality and safety of fruit and vegetables
Advanced Techniques for Research and Development in Food and Agriculture (ETSIA-UPCT)
-
Circadian regulation of horticultural traits: Integration of environmental signals
Horticultural Reviews (John Wiley and Sons Inc.), pp. 1-46
-
Coordinación horizontal y vertical: estructura de coordinación propuesta para la UPCT
Equipos docentes: innovación docente en la Universidad Politécnica de Cartagena (2012-2013) (Universidad Politécnica de Cartagena), pp. 25-38
-
Desarrollo de competencias profesionales a través de prácticasen empresa en la universidad politécnica de cartagena (upct)
Equipos docentes: innovación docente en la Universidad Politécnica de Cartagena (2012-2013) (Universidad Politécnica de Cartagena), pp. 63-104
-
Desarrollo de plataformas virtuales
Equipos docentes: innovación docente en la Universidad Politécnica de Cartagena (2012-2013) (Universidad Politécnica de Cartagena), pp. 185-192
-
El proceso de aprendizaje en clases prácticas: aplicación de lametodología learning-by-doing y evaluación de los resultados
Equipos docentes: innovación docente en la Universidad Politécnica de Cartagena (2012-2013) (Universidad Politécnica de Cartagena), pp. 129-150
-
Lista de chequeo de las guías docentes de la UPCT
Equipos docentes: innovación docente en la Universidad Politécnica de Cartagena (2012-2013) (Universidad Politécnica de Cartagena), pp. 57-60
-
Mejorar el aprendizaje mediante la evaluación
Equipos docentes: innovación docente en la Universidad Politécnica de Cartagena (2012-2013) (Universidad Politécnica de Cartagena), pp. 153-172
-
New broccoli varieties with improved health benefits and suitability for the fresh–cut and fifth range industries: an opportunity to increase its consumption
Brassicaceae: characterization, functional genomics and health benefits (Nova Science Publishers), pp. 67-91
-
Proyecto 7 competencias genéricas upct
Equipos docentes: innovación docente en la Universidad Politécnica de Cartagena (2012-2013) (Universidad Politécnica de Cartagena), pp. 1-22
-
Reduction of Risk for Human and Ecosystems in Mine Tailing Properties
Industrial Safety and Life Cycle Engineering (IRIS), pp. 375-404
-
Risk assessment for the environment, population and infrastructures of some abandoned tailing ponds in the mining district of Cartagena-La Union (SE Spain)
Metal Contamination: Sources, Detection and Environmental Impact (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 194-217
-
Soil organic carbon dynamics in the soil-plant system after three years of pig slurry application in a silty loam soil
Environmental sustainability through soil conservation (Marcela Restrepo Bernal), pp. 380-382
-
Sustainable Processing of Fresh-Cut Fruit and Vegetables
Sustainable Food Processing (Wiley Blackwell), pp. 219-268
-
Techniques in cellular and molecular biology
Advanced Techniques for Research and development in Food and Agriculture (Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica, UPCT), pp. 5-26