Publicaciones en las que colabora con María José Sánchez Martínez (8)

2021

  1. Análisis de vida últil de scFOS producidos por enzimas FTasas comerciales

    Proceedings of the 9th Workshop on Agri-Food Research for young researchers. WIA 20

2020

  1. Active cardboard box with smart internal lining based on encapsulated essential oils for enhancing the shelf life of refrigerated fresh nectarines

    X Congreso Ibérico y VIII Congreso Iberoamericano de Ciencias y Técnicas del Frío. CYTEF 2020

  2. Calidad de tomate cultivado con agua desalada en sistema hidropónico: póster

    XXXVIII Congreso Nacional de Riegos: parte I. Jornada virtual de riegos 23-9-2020

  3. Comparación de la actividad ftasa de enzimas extra e intracelulares de origen fúngico para la producción de scfos

    Proceedings of the 8th Workshop on agri-food research. WIA.19

  4. Map packaging with essential oils vapours increases the quality and shelf life of refrigerated breaded meat products

    X Congreso Ibérico y VIII Congreso Iberoamericano de Ciencias y Técnicas del Frío. CYTEF 2020

  5. When salmon is stunned using nanoencapsulated anaesthetic, and it is cold stored in ice including nanoencapsulated essential oils, the quality and shelf-life increase

    X Congreso Ibérico y VIII Congreso Iberoamericano de Ciencias y Técnicas del Frío. CYTEF 2020

2019

  1. Estudio de la actividad FTasa de diferentes enzimas comerciales para la producción de scFOS

    Proceedings of the 7th Workshop on Agri-Food Research. WIA. 18

2018

  1. Nuevos procesos biotecnológicos de fabricación de scFOS en la industria de azúcares líquidos

    Proceedings of the 6th Workshop on Agri-food Research. WIA.17