Publicaciones (37) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2003

  1. A regression model describing the effect of pH, NaCl and temperature on D values of Bacillus stearothermophilus spores

    European Food Research and Technology, Vol. 216, Núm. 6, pp. 535-538

  2. Adecuación de Chrysanthemum coronarium l. para su cultivo en maceta: estudio de la aplicación de paclobutrazol y etefón

    Agrícola vergel: Fruticultura, horticultura, floricultura, Año 22, Núm. 264, pp. 622-627

  3. Aquaporin functionality in relation to H+-ATPase activity in root cells of Capsicum annuum grown under salinity

    Physiologia Plantarum, Vol. 117, Núm. 3, pp. 413-420

  4. Comparative root system structure of post-fire Pinus halepensis Mill. and Cistus monspeliensis L saplings

    Plant Ecology, Vol. 168, Núm. 2, pp. 309-320

  5. Condiciones óptimas para la germinación de plantas

    Horticultura internacional, Núm. 41, pp. 25-26

  6. Control del proceso de deshidratación de forrajes en un secadero rotatorio

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 342, pp. 63-66

  7. Control of Enterobacter aerogenes by high-intensity, pulsed electric fields in horchata, a Spanish low-acid vegetable beverage

    Food Microbiology, Vol. 20, Núm. 1, pp. 105-110

  8. Different blocking effects of HgCl2 and NaCl on aquaporins of pepper plants

    Journal of Plant Physiology, Vol. 160, Núm. 12, pp. 1487-1492

  9. Distribución y acumulación de las diferentes formas de nitrógeno en plantas de apio cultivadas sin suelo

    Agrícola vergel: Fruticultura, horticultura, floricultura, Año 22, Núm. 261, pp. 471-478

  10. El riego previo a la aplicación de Telone C-35 como desinfectante del suelo

    Agrícola vergel: Fruticultura, horticultura, floricultura, Año 22, Núm. 256, pp. 224-235

  11. Estado actual del cultivo de la alcachofa en la región de Murcia

    Agrícola vergel: Fruticultura, horticultura, floricultura, Año 22, Núm. 258, pp. 375-384

  12. Implicaciones de los abejorros (Bombus spp.) en la dispersión del virus del mosaico del pepino dulce (Pepino Mosaci Virus) en cultivos de tomate

    Boletín de sanidad vegetal. Plagas, Vol. 29, Núm. 3, pp. 393-403

  13. Implicaciones de los hongos en el colapso del tomate

    Agrícola vergel: Fruticultura, horticultura, floricultura, Año 22, Núm. 260, pp. 400-409

  14. Influence of pH and temperature on growth of Bacillus cereus in vegetable substrates

    International Journal of Food Microbiology, Vol. 82, Núm. 1, pp. 71-79

  15. Influence of saline stress on root hydraulic conductance and PIP expression in Arabidopsis

    Journal of Plant Physiology, Vol. 160, Núm. 6, pp. 689-697

  16. Influence of water deficit and low air humidity in the nursery on survival of Rhamnus alaternus seedlings following planting

    Journal of Horticultural Science and Biotechnology, Vol. 78, Núm. 4, pp. 518-522

  17. Interacciones entre Fusarium oxyspòrum y Meloidogyne incognita causantes de marchitez vascular en papayas de altura

    Fitopatología, Vol. 38, Núm. 4, pp. 170-175

  18. Isolation of resistance gene analogs in pepper using modified AFLPs

    Biologia Plantarum, Vol. 47, Núm. 1, pp. 27-32

  19. Keeping quality and safety of minimally fresh processed melon

    European Food Research and Technology, Vol. 216, Núm. 6, pp. 494-499

  20. Mathematic model of an integrated blancher/cooler

    Journal of Food Engineering, Vol. 59, Núm. 2-3, pp. 297-307