Efecto de extractos de stevia en el contenido en polifenoles y capacidad antioxidante total de esferas de zumo de kale

  1. Venzke Klug, Tâmmila
  2. Collado Marín, Elena
  3. Martínez Hernández, Ginés Benito
  4. Artés Calero, Francisco
  5. Artés Hernández, Francisco de Asís
Llibre:
Proceedings of the 7th Workshop on Agri-Food Research. WIA. 18
  1. Francisco Artés Hernández
  2. Juan Antonio Fernández-Hernández
  3. José Enrique Cos Terrer
  4. Juan José Alarcón Cabañero
  5. Marcos Egea Gutiérrez-Cortines
  6. Encarna Aguayo Giménez

Editorial: Universidad Politécnica de Cartagena

ISBN: 978-84-16325-89-4

Any de publicació: 2019

Pàgines: 26-29

Congrés: Workshop on Agri-Food Research for young researchers (7. 2018. Cartagena)

Tipus: Aportació congrés

Resum

Kale is a vegetable with high contents of health-pr ...