Publikationen, an denen er mitarbeitet María José Sánchez Martínez (8)

2021

  1. Análisis de vida últil de scFOS producidos por enzimas FTasas comerciales

    Proceedings of the 9th Workshop on Agri-Food Research for young researchers. WIA 20

2020

  1. Active cardboard box with smart internal lining based on encapsulated essential oils for enhancing the shelf life of refrigerated fresh nectarines

    X Congreso Ibérico y VIII Congreso Iberoamericano de Ciencias y Técnicas del Frío. CYTEF 2020

  2. Calidad de tomate cultivado con agua desalada en sistema hidropónico: póster

    XXXVIII Congreso Nacional de Riegos: parte I. Jornada virtual de riegos 23-9-2020

  3. Comparación de la actividad ftasa de enzimas extra e intracelulares de origen fúngico para la producción de scfos

    Proceedings of the 8th Workshop on agri-food research. WIA.19

  4. Map packaging with essential oils vapours increases the quality and shelf life of refrigerated breaded meat products

    X Congreso Ibérico y VIII Congreso Iberoamericano de Ciencias y Técnicas del Frío. CYTEF 2020

  5. When salmon is stunned using nanoencapsulated anaesthetic, and it is cold stored in ice including nanoencapsulated essential oils, the quality and shelf-life increase

    X Congreso Ibérico y VIII Congreso Iberoamericano de Ciencias y Técnicas del Frío. CYTEF 2020

2019

  1. Estudio de la actividad FTasa de diferentes enzimas comerciales para la producción de scFOS

    Proceedings of the 7th Workshop on Agri-Food Research. WIA. 18

2018

  1. Nuevos procesos biotecnológicos de fabricación de scFOS en la industria de azúcares líquidos

    Proceedings of the 6th Workshop on Agri-food Research. WIA.17