Ginés Benito
Martínez Hernández
Profesor Titular de Universidad
Dissertation
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Innovative minimal processing of mini broccoli for keeping quality and safety and enhancing bioactive compounds 2012
Universidad Politécnica de Cartagena
Dissertationen geleitet (3)
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Encapsulación del aceite de oliva virgen extra para la mejora de la calidad, la vida útil y el proceso de elaboración de alimentos empanados 2024
Universidad Politécnica de Cartagena
BARÓN YUSTY, MARTA
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Innovative development and validation of nanomaterials as ethylene adsorbers to extend the shelf-life of horticultural commodities" 2021
Universidad Politécnica de Cartagena
ÁLVAREZ HERNÁNDEZ, MARIANELA HAZEL
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Effect of abiotic stresses on bioactive contents of vegetables and high-pressure technology in related functional beverages 2017
Universidad Politécnica de Cartagena
DE OLIVEIRA, ANNA CAROLINA
Gerichte für Dissertationen (3)
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Sekretär des Gerichts
Revalorization of broccoli by-products: extraction of bioactive compounds with green technologies and development of novel veggie beverages 2024Universidad Politécnica de Cartagena
HASHEMI, SEYEDEHZEINAB
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Sekretär des Gerichts
Innovative development and processing of vegetable-based formulations: purees, juices, sauces and hummus 2018Universidad Politécnica de Cartagena
VENZKE KLUG, TÂMMILA
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Sekretär des Gerichts
Elaboración industrial de haba mínimamente procesada en fresco: optimización de su calidad y vida comercial 2017Universidad Politécnica de Cartagena