Ginés Benito
Martínez Hernández
Investigador Beatriz Galindo
Doktorego-tesia
-
Innovative minimal processing of mini broccoli for keeping quality and safety and enhancing bioactive compounds 2012
Universidad Politécnica de Cartagena
Zuzendutako tesiak (3)
-
Encapsulación del aceite de oliva virgen extra para la mejora de la calidad, la vida útil y el proceso de elaboración de alimentos empanados 2024
Universidad Politécnica de Cartagena
BARÓN YUSTY, MARTA
-
Innovative development and validation of nanomaterials as ethylene adsorbers to extend the shelf-life of horticultural commodities" 2021
Universidad Politécnica de Cartagena
ÁLVAREZ HERNÁNDEZ, MARIANELA HAZEL
-
Effect of abiotic stresses on bioactive contents of vegetables and high-pressure technology in related functional beverages 2017
Universidad Politécnica de Cartagena
DE OLIVEIRA, ANNA CAROLINA
Tesi epaimahaiak (2)
-
Epaimahaiko Secretario
Innovative development and processing of vegetable-based formulations: purees, juices, sauces and hummus 2018Universidad Politécnica de Cartagena
VENZKE KLUG, TÂMMILA
-
Epaimahaiko Secretario
Elaboración industrial de haba mínimamente procesada en fresco: optimización de su calidad y vida comercial 2017Universidad Politécnica de Cartagena