
Ginés Benito
Martínez Hernández
Profesor Titular de Universidad
Tese doutoral
-
Innovative minimal processing of mini broccoli for keeping quality and safety and enhancing bioactive compounds 2012
Universidad Politécnica de Cartagena
Teses dirixidas (3)
-
Encapsulación del aceite de oliva virgen extra para la mejora de la calidad, la vida útil y el proceso de elaboración de alimentos empanados 2024
Universidad Politécnica de Cartagena
BARÓN YUSTY, MARTA
-
Innovative development and validation of nanomaterials as ethylene adsorbers to extend the shelf-life of horticultural commodities" 2021
Universidad Politécnica de Cartagena
ÁLVAREZ HERNÁNDEZ, MARIANELA HAZEL
-
Effect of abiotic stresses on bioactive contents of vegetables and high-pressure technology in related functional beverages 2017
Universidad Politécnica de Cartagena
DE OLIVEIRA, ANNA CAROLINA
Tribunais de teses (3)
-
Secretario do tribunal
Revalorization of broccoli by-products: extraction of bioactive compounds with green technologies and development of novel veggie beverages 2024Universidad Politécnica de Cartagena
HASHEMI, SEYEDEHZEINAB
-
Secretario do tribunal
Innovative development and processing of vegetable-based formulations: purees, juices, sauces and hummus 2018Universidad Politécnica de Cartagena
VENZKE KLUG, TÂMMILA
-
Secretario do tribunal
Elaboración industrial de haba mínimamente procesada en fresco: optimización de su calidad y vida comercial 2017Universidad Politécnica de Cartagena