Publications (130) Publications in which a researcher has participated

2022

  1. Addition of encapsulated evoo in the breadcrumbs improves food safety and shelf life of refrigerated map packaged chicken nuggets

    Libro de actas XI Congreso Ibérico y IX Congreso Iberoamericano de Ciencias y Técnicas del Frío Cytef2022: Avances en Ciencias y Técnicas del Frío - 11. Cartagena, España, 17-19 abril, 2022 (Universidad Politécnica de Cartagena), pp. 328-334

  2. Efecto de vapores de aceites esenciales sobre la vida útil del champiñón laminado envasado refrigerado

    Proceedings of the 10th Workshop on Agri-Food Research for young researchers. WIA. 21

  3. Effect of active paper sheets with encapsulated essential oils on lemon quality during its refrigerated conservation

    Libro de actas XI Congreso Ibérico y IX Congreso Iberoamericano de Ciencias y Técnicas del Frío Cytef2022: Avances en Ciencias y Técnicas del Frío - 11. Cartagena, España, 17-19 abril, 2022 (Universidad Politécnica de Cartagena), pp. 317-321

  4. Encapsulated EVOO Improves Food Safety and Shelf Life of Refrigerated Pre-Cooked Chicken Nuggets

    Clean Technologies, Vol. 4, Núm. 1, pp. 53-66

  5. Improvement of food safety and shelf life of refrigerated croquettes by using evoo encapsulated in cyclodextrins in breadcrumbs

    Libro de actas XI Congreso Ibérico y IX Congreso Iberoamericano de Ciencias y Técnicas del Frío Cytef2022: Avances en Ciencias y Técnicas del Frío - 11. Cartagena, España, 17-19 abril, 2022 (Universidad Politécnica de Cartagena), pp. 293-299

  6. Influence of fruits and vegetables active packaging on refrigeration systems efficiency

    Libro de actas XI Congreso Ibérico y IX Congreso Iberoamericano de Ciencias y Técnicas del Frío Cytef2022: Avances en Ciencias y Técnicas del Frío - 11. Cartagena, España, 17-19 abril, 2022 (Universidad Politécnica de Cartagena), pp. 161-167

  7. Influencia del aceite de oliva virgen extra microencapsulado sobre la calidad y vida útil de productos cárnicos empanados refrigerados

    Proceedings of the 10th Workshop on Agri-Food Research for young researchers. WIA. 21

  8. Microbial control in fresh horticultural products using active paper sheets with essential oils. A case study in lemon cv. Verna

    Libro de actas XI Congreso Ibérico y IX Congreso Iberoamericano de Ciencias y Técnicas del Frío Cytef2022: Avances en Ciencias y Técnicas del Frío - 11. Cartagena, España, 17-19 abril, 2022 (Universidad Politécnica de Cartagena), pp. 267-272

  9. Potential of Released Essential Oils from Active Packaging to Reduce Refrigeration Needs of Fruit and Vegetables

    Clean Technologies, Vol. 4, Núm. 4, pp. 1255-1268

  10. Refrigerated clean room processing and packaging increases shelf life of refrigerated map packaged breaded products

    Libro de actas XI Congreso Ibérico y IX Congreso Iberoamericano de Ciencias y Técnicas del Frío Cytef2022: Avances en Ciencias y Técnicas del Frío - 11. Cartagena, España, 17-19 abril, 2022 (Universidad Politécnica de Cartagena), pp. 322-327

  11. The use of filtered air curtains along with antimicrobial ice improves the quality and shelf life of fresh fish in refrigerated open display cases

    Libro de actas XI Congreso Ibérico y IX Congreso Iberoamericano de Ciencias y Técnicas del Frío Cytef2022: Avances en Ciencias y Técnicas del Frío - 11. Cartagena, España, 17-19 abril, 2022 (Universidad Politécnica de Cartagena), pp. 335-341