Publicaciones (49) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

1997

  1. A comparison between minirhizotron and soil coring methods of estimating root distribution in young almond trees under trickle irrigation

    Journal of Horticultural Science, Vol. 72, Núm. 5, pp. 797-805

  2. A time temperature integrator for participated foods: Thermal process evaluation

    European Food Research and Technology, Vol. 205, Núm. 4, pp. 325-328

  3. A time temperature integrator for participated foods: Thermal process evaluation

    Zeitschrift fur Lebensmittel -Untersuchung und -Forschung, Vol. 205, Núm. 4, pp. 325-328

  4. A time temperature integrator for particulated foods: thermal process evaluation

    ZEITSCHRIFT FUR LEBENSMITTEL-UNTERSUCHUNG UND-FORSCHUNG A-FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, Vol. 205, Núm. 4, pp. 325-328

  5. Algunas contribuciones del frío a la mejora de la alimentación en el mundo

    Alquibla: Revista de investigación del Bajo Segura, Núm. 3, pp. 13-24

  6. Antioxidant Activity of Lavandin (Lavandula x intermedia) Cell Cultures in Relation to Their Rosmarinic Acid Content

    ACS Symposium Series, Vol. 660, pp. 206-218

  7. Ca2+ and Mg2+ ions counteract the reduction by fosetyl-Al (aluminum tris[ethyl phosphonate]) of peroxidase activity from suspension-cultured grapevine cells

    Plant Cell, Tissue and Organ Culture, Vol. 47, Núm. 3, pp. 207-212

  8. Capacidad de Uso Agrícola de los suelos de la zona de Águilas (Murcia)

    Recursos naturales y medio ambiente en el sureste peninsular (Instituto de Estudios Almerienses), pp. 413-431

  9. Composición química y digestibilidad de comunidades de matorral en zonas semiáridas del sureste de España

    XX Jornadas Científicas de la Sociedad Española de Ovinotecnia y Caprinotecnia

  10. Effect of Selected Browning Inhibitors on Phenolic Metabolism in Stem Tissue of Harvested Lettuce

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 45, Núm. 3, pp. 583-589

  11. Effect of intermittent warming and modified atmosphere packaging on fungal growth in peaches

    Plant Disease, Vol. 81, Núm. 8, pp. 880-884

  12. Effects of vernalization and exogenous gibberellins on curd induction and carbohydrate levels in the apex of cauliflower (Brassica oleracea var. botrytis)

    Scientia Horticulturae, Vol. 70, Núm. 2-3, pp. 223-230

  13. Effects of water stress and rewatering on leaf water relations of lemon plants

    Biologia Plantarum, Vol. 39, Núm. 4, pp. 623-631

  14. El frío y la alimentación en el mundo

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 16, Núm. 1, pp. 61-64

  15. Estudio de las poblaciones de flebotomos (Diptera, Psychodidae) de la Comunidad de Madrid

    Anales de biología, Núm. 22, pp. 43-50

  16. Estudio de maduración sobre "vitis vinifera" L., variedad monastrell, en la D.O. Jumilla 1995: III Congreso Nacional de Enólogos

    La Semana vitivinícola, Núm. 2649, pp. 1586-1594

  17. Estudio de maduración sobre vitis vinífera L., variedad Monastrell, en la D.O. Jumilla, 1995

    El vino es futuro : III Congreso Nacional de Enólogos, comunicaciones, Murcia, 14, 15 y 16 de marzo 1997

  18. Flora microbiana en mieles de la Región de Murcia, España

    Anales de biología, Núm. 22, pp. 167-168

  19. Influence of ethylene on apex development and mobilization of soluble saccharides in the corm of Liatris

    Biologia Plantarum, Vol. 39, Núm. 2, pp. 197-206

  20. Influence of fire on plant regeneration in a stipa tenacissima l. Community in the sierra larga mountain range (Se Spain)

    Israel Journal of Plant Sciences, Vol. 45, Núm. 4, pp. 309-316