Artículos (36) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

1997

  1. A comparison between minirhizotron and soil coring methods of estimating root distribution in young almond trees under trickle irrigation

    Journal of Horticultural Science, Vol. 72, Núm. 5, pp. 797-805

  2. A time temperature integrator for participated foods: Thermal process evaluation

    European Food Research and Technology, Vol. 205, Núm. 4, pp. 325-328

  3. A time temperature integrator for participated foods: Thermal process evaluation

    Zeitschrift fur Lebensmittel -Untersuchung und -Forschung, Vol. 205, Núm. 4, pp. 325-328

  4. A time temperature integrator for particulated foods: thermal process evaluation

    ZEITSCHRIFT FUR LEBENSMITTEL-UNTERSUCHUNG UND-FORSCHUNG A-FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, Vol. 205, Núm. 4, pp. 325-328

  5. Antioxidant Activity of Lavandin (Lavandula x intermedia) Cell Cultures in Relation to Their Rosmarinic Acid Content

    ACS Symposium Series, Vol. 660, pp. 206-218

  6. Ca2+ and Mg2+ ions counteract the reduction by fosetyl-Al (aluminum tris[ethyl phosphonate]) of peroxidase activity from suspension-cultured grapevine cells

    Plant Cell, Tissue and Organ Culture, Vol. 47, Núm. 3, pp. 207-212

  7. Effect of intermittent warming and modified atmosphere packaging on fungal growth in peaches

    Plant Disease, Vol. 81, Núm. 8, pp. 880-884

  8. Effects of vernalization and exogenous gibberellins on curd induction and carbohydrate levels in the apex of cauliflower (Brassica oleracea var. botrytis)

    Scientia Horticulturae, Vol. 70, Núm. 2-3, pp. 223-230

  9. Effects of water stress and rewatering on leaf water relations of lemon plants

    Biologia Plantarum, Vol. 39, Núm. 4, pp. 623-631

  10. Estudio de las poblaciones de flebotomos (Diptera, Psychodidae) de la Comunidad de Madrid

    Anales de biología, Núm. 22, pp. 43-50

  11. Flora microbiana en mieles de la Región de Murcia, España

    Anales de biología, Núm. 22, pp. 167-168

  12. Influence of ethylene on apex development and mobilization of soluble saccharides in the corm of Liatris

    Biologia Plantarum, Vol. 39, Núm. 2, pp. 197-206

  13. Influence of fire on plant regeneration in a stipa tenacissima l. Community in the sierra larga mountain range (Se Spain)

    Israel Journal of Plant Sciences, Vol. 45, Núm. 4, pp. 309-316

  14. Keeping quality of cold stored peaches using intermittent warming

    Food Research International, Vol. 30, Núm. 6, pp. 441-450

  15. Kinetic properties of (+)- catechin oxidation by a basic peroxidase isoenzyme from straberries

    Journal of Food Science, Vol. 62, Núm. 4, pp. 676-723

  16. La comercialización de frutas y hortalizas en el entorno internacional

    Distribución y consumo, Año 7, Núm. 35, pp. 55-91

  17. Los compradores de productos hortofrutícolas: Identificación de grupos a partir de los beneficios buscados

    Investigación agraria. Economía, Vol. 12, Núm. 123, pp. 231-246

  18. Los compradores de productos hortofrutícolas: identificación de grupos a partir de los beneficios buscados

    Investigación agraria. Economía, Núm. 1, pp. 231-246

  19. Meat quality control for dry-cured ham processing

    Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, Núm. 6, pp. 14-17

  20. Mecanismos de resistencia a la sequía del limonero y albaricoquero

    Riegos y drenajes XXI, Núm. 96, pp. 32-39