Publicaciones (53) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2000

  1. An experimental approach to the palynology of cave deposits

    Journal of Quaternary Science, Vol. 15, Núm. 6, pp. 603-619

  2. Apricot tree response to withholding irrigation at different phenological periods

    Scientia Horticulturae, Vol. 85, Núm. 3, pp. 201-215

  3. Beyond the ABCS: Ternary complex formation in the control of floral organ identity

    Trends in Plant Science, Vol. 5, Núm. 11, pp. 471-476

  4. Breeding paprika type peppers resistant to phytophthora capsici

    Acta Horticulturae

  5. Desarrollo de un test para la detección de inhibidores en leche de oveja y cabra.

    ILE: Industrias lácteas españolas, Núm. 257, pp. 49-52

  6. Efectos de los clarificantes sobre la composición proteica de mostos y vinos blancos

    XXVème Congrès Mondial de la Vigne et du Vin: Paris. 19-23 Juin/June/Junio 2000

  7. El microclima dentro del invernadero

    Tecnología para cultivos de alto rendimiento (Novedades Agrícolas), pp. 331-335

  8. El suelo agrícola: manejo y conservación

    Tecnología para cultivos de alto rendimiento (Novedades Agrícolas), pp. 99-107

  9. Evaluación de parámetros de calidad de tres categorías comerciales de carne de avestruz

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 316, pp. 65-68

  10. Flujo de savia en albaricoquero

    Riegos y drenajes XXI, Núm. 111, pp. 46-49

  11. Fully parallel CMOS analog median filter

    Proceedings - IEEE International Symposium on Circuits and Systems

  12. Fundamentos del control integrado de plagas y enfermedades

    Tecnología para cultivos de alto rendimiento (Novedades Agrícolas), pp. 453-459

  13. Fundamentos y diseño de instalaciones para procesado en fresco de hortalizas

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 19, Núm. 3, pp. 135-141

  14. Genética clásica y genética moderna: 2001, una odisea en el genoma

    Tecnología para cultivos de alto rendimiento (Novedades Agrícolas), pp. 381-385

  15. Growth of Bacillus cereus in natural and acidified carrot substrates over the temperature range 5-30°C

    Food Microbiology, Vol. 17, Núm. 6, pp. 605-612

  16. Heat resistance of Alicyclobacillus acidocaldarius in water, various buffers, and orange juice

    Journal of Food Protection, Vol. 63, Núm. 10, pp. 1377-1380

  17. Influence of Heat on Seed Germination of Nine Woody Cistaceae Species

    International Journal of Wildland Fire, Vol. 9, Núm. 3, pp. 173-182

  18. Influence of cold treatment on stored bulbs of a new gladiolus tristis cultivar

    Acta Horticulturae, Vol. 541, pp. 327-330

  19. Influence of different factors on the inactivation of Salmonella senftenberg by pulsed electric fields

    International Journal of Food Microbiology

  20. Influence of vegetal cover on sediment particle size distribution in natural rainfall conditions in a semiarid environment

    Catena, Vol. 38, Núm. 3, pp. 175-190