Publicaciones en las que colabora con Encarna Aguayo Giménez (152)

2022

  1. Fruit Wine Obtained from Melon by-Products: Physico-Chemical and Sensory Analysis, and Characterization of Key Aromas by GC-MS

    Foods, Vol. 11, Núm. 22

  2. Functional food obtained from fermentation of broccoli by-products (stalk): Metagenomics profile and glucosinolate and phenolic compounds characterization by LC-ESI-QqQ-MS/MS

    LWT, Vol. 169

  3. Huella de carbono del transporte refrigerado

    Libro de actas XI Congreso Ibérico y IX Congreso Iberoamericano de Ciencias y Técnicas del Frío Cytef2022: Avances en Ciencias y Técnicas del Frío - 11. Cartagena, España, 17-19 abril, 2022 (Universidad Politécnica de Cartagena), pp. 437-442

2020

  1. Cambios en la calidad de semillas de haba mínimamente procesadas mediante el uso de diferentes soluciones desinfectantes y antipardeantes

    Proceedings of the 8th Workshop on agri-food research. WIA.19

  2. Viability of sous vide, microwave and high pressure processing techniques on quality changes during shelf life of fresh cowpea puree

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 26, Núm. 8, pp. 706-714