Lorena
Martínez Zamora
Investigadora en el periodo 2020-2021
Perla Azucena
Gómez di Marco
Personal Técnico Asociada a Proyectos
Publicaciones en las que colabora con Perla Azucena Gómez di Marco (8)
2024
-
An innovative beverage made from revalorized broccoli and carrots by-products
Acta Horticulturae, pp. 187-194
2023
2022
-
An abiotic UV-B stress on Brassicaceae seeds increased their phytochemical content on 7-days sprouts
Journal of Horticulture and Postharvest Research, Vol. 5, Núm. 4, pp. 297-308
-
Aprovechamiento de subproductos ricos en flavonoides de pieles de naranjas para mejorar la calidad de germinados de tatsoi
Avances en maduración y poscosecha de frutas y hortalizas (Servicio de Publicaciones), pp. 326-329
-
La radiación UV-B estimula la biosíntesis de glucosinolatos en germinados de kale durante su conservación frigorífica
Libro de actas XI Congreso Ibérico y IX Congreso Iberoamericano de Ciencias y Técnicas del Frío Cytef2022: Avances en Ciencias y Técnicas del Frío - 11. Cartagena, España, 17-19 abril, 2022 (Universidad Politécnica de Cartagena), pp. 168-172
2021
-
Amelioration effect of led lighting in the bioactive compounds synthesis during carrot sprouting
Agronomy, Vol. 11, Núm. 2
-
Postharvest LED lighting: effect of red, blue and far red on quality of minimally processed broccoli sprouts
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 101, Núm. 1, pp. 44-53
-
Postharvest yellow LED lighting affects phenolics and glucosinolates biosynthesis in broccoli sprouts
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 103